Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2066
Назва: Удосконалення технології та дослідження якості м’ясних страв(на матеріалах ресторану італійської кухні «Mamma»)
Інші назви: Improvement of technology and quality research of meat dishes (based on the materials of the Italian cuisine restaurant "Mamma")
Автори: Нагалюк, Іванна Віталіївна
Теми: м’ясні страви
meat dishes
якість
quality
ресторан
restaurant
технологія приготування
cooking technology
італійська кухня
italian cuisine
Дата публікації: 2024
Видавництво: Нагалюк І. В. Удосконалення технології та дослідження якості м’ясних страв(на матеріалах ресторану італійської кухні «Mamma»)  Improvement of technology and quality research of meat dishes (based on the materials of the Italian cuisine restaurant "Mamma") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / І. В. Нагалюк ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 49 с.
Короткий огляд (реферат): Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості м’ясних страв (на матеріалах ресторану італійської кухні «MAMMA»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій м’ясних страв та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій м’ясних страв та організація їх виробництва у ресторані «Mamma»; Розділ 3. Удосконалення технологій м’ясних страв.В розділі 1 проаналізовано теоретичні аспекти технологій м’ясних страв та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану італійської кухні «Mamma», заклад розташовано за адресою м. Львів, вул. В. Чорновола, 99. Інтер'єр ресторану італійської кухні «Mamma» виконано в сучасному стилі, з використанням еко технологій. Режим роботи ресторану «Mamma» з 11:00 - 23:00 кожного дня. В закладі функціонують основна обідня зала на 65 місць, банкетний зал, дитяча кімната. В теплий період року в закладі функціонує літня тераса. В 3 розділі розроблено технологію приготування страв з качки розроблено страви: качина ніжка конфі, замаринована в пюре з журавлини, соєвому соусі та гарбузовій олії, качина ніжка конфі, замаринована в апельсиновому фреші та гарбузовій олії, качина ніжка конфі, замаринована в пюре червоної смородини та гарбузовій олії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2066
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
nahaluk_181.pdfосновний текст1.07 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.