Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2066
Назва: | Удосконалення технології та дослідження якості м’ясних страв(на матеріалах ресторану італійської кухні «Mamma») |
Інші назви: | Improvement of technology and quality research of meat dishes (based on the materials of the Italian cuisine restaurant "Mamma") |
Автори: | Нагалюк, Іванна Віталіївна |
Теми: | м’ясні страви meat dishes якість quality ресторан restaurant технологія приготування cooking technology італійська кухня italian cuisine |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Нагалюк І. В. Удосконалення технології та дослідження якості м’ясних страв(на матеріалах ресторану італійської кухні «Mamma») Improvement of technology and quality research of meat dishes (based on the materials of the Italian cuisine restaurant "Mamma") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / І. В. Нагалюк ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 49 с. |
Короткий огляд (реферат): | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості м’ясних страв (на матеріалах ресторану італійської кухні «MAMMA»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій м’ясних страв та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій м’ясних страв та організація їх виробництва у ресторані «Mamma»; Розділ 3. Удосконалення технологій м’ясних страв.В розділі 1 проаналізовано теоретичні аспекти технологій м’ясних страв та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану італійської кухні «Mamma», заклад розташовано за адресою м. Львів, вул. В. Чорновола, 99. Інтер'єр ресторану італійської кухні «Mamma» виконано в сучасному стилі, з використанням еко технологій. Режим роботи ресторану «Mamma» з 11:00 - 23:00 кожного дня. В закладі функціонують основна обідня зала на 65 місць, банкетний зал, дитяча кімната. В теплий період року в закладі функціонує літня тераса. В 3 розділі розроблено технологію приготування страв з качки розроблено страви: качина ніжка конфі, замаринована в пюре з журавлини, соєвому соусі та гарбузовій олії, качина ніжка конфі, замаринована в апельсиновому фреші та гарбузовій олії, качина ніжка конфі, замаринована в пюре червоної смородини та гарбузовій олії. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2066 |
Розташовується у зібраннях: | бакалавр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
nahaluk_181.pdf | основний текст | 1.07 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.