Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2065
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Михальська, Олександра Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-05T09:12:10Z | - |
dc.date.available | 2024-07-05T09:12:10Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2065 | - |
dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології кондитерських виробів із заварного тіста (на матеріалах кав’ярні-кондитерської «My Cake»)», яка містить три розділи: Розділ 1.Теоретичні аспекти виробництва кондитерських виробів, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності кав’ярні-кондитерської «My Cake», Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів кав’ярні-кондитерської «MyCake». У розділі «Теоретичні аспекти виробництва кондитерських виробів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій кондитерських виробів із заварного тіста та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику кав’ярні-кондитерської «My Cake» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво заварних тістечок із використанням клітковини з насіння гарбуза. В розділі 3 розроблено технологію заварних тістечок із використанням клітковини з насіння гарбуза, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування кав’ярні-кондитерської «My Cake» м. Чернівці. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Михальська О. С. Інноваційні технології кондитерських виробів із заварного тіста (на матеріалах кав’ярні-кондитерської «My Cake») = Innovative technologies of confectionery products from custard dough (based on the materials of the "My Cake" coffee shop) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / О. С. Михальська ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 45 с. | uk_UK |
dc.subject | кондитерські вироби | uk_UK |
dc.subject | confectionery | uk_UK |
dc.subject | інноваційні технології | uk_UK |
dc.subject | innovative technologies | uk_UK |
dc.subject | заварне тісто | uk_UK |
dc.subject | custard dough | uk_UK |
dc.subject | технологія | uk_UK |
dc.subject | technology | uk_UK |
dc.subject | кондитерські вироби | uk_UK |
dc.subject | confectionery | uk_UK |
dc.title | Інноваційні технології кондитерських виробів із заварного тіста (на матеріалах кав’ярні-кондитерської «My Cake») | uk_UK |
dc.title.alternative | Innovative technologies of confectionery products from custard dough (based on the materials of the "My Cake" coffee shop) | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | бакалавр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
michalska_181.pdf | основний текст | 634.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.