Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2065
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихальська, Олександра Сергіївна-
dc.date.accessioned2024-07-05T09:12:10Z-
dc.date.available2024-07-05T09:12:10Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2065-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології кондитерських виробів із заварного тіста (на матеріалах кав’ярні-кондитерської «My Cake»)», яка містить три розділи: Розділ 1.Теоретичні аспекти виробництва кондитерських виробів, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності кав’ярні-кондитерської «My Cake», Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів кав’ярні-кондитерської «MyCake». У розділі «Теоретичні аспекти виробництва кондитерських виробів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій кондитерських виробів із заварного тіста та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику кав’ярні-кондитерської «My Cake» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво заварних тістечок із використанням клітковини з насіння гарбуза. В розділі 3 розроблено технологію заварних тістечок із використанням клітковини з насіння гарбуза, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування кав’ярні-кондитерської «My Cake» м. Чернівці.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherМихальська О. С. Інноваційні технології кондитерських виробів із заварного тіста (на матеріалах кав’ярні-кондитерської «My Cake») = Innovative technologies of confectionery products from custard dough (based on the materials of the "My Cake" coffee shop) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / О. С. Михальська ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 45 с.uk_UK
dc.subjectкондитерські виробиuk_UK
dc.subjectconfectioneryuk_UK
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UK
dc.subjectinnovative technologiesuk_UK
dc.subjectзаварне тістоuk_UK
dc.subjectcustard doughuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjecttechnologyuk_UK
dc.subjectкондитерські виробиuk_UK
dc.subjectconfectioneryuk_UK
dc.titleІнноваційні технології кондитерських виробів із заварного тіста (на матеріалах кав’ярні-кондитерської «My Cake»)uk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies of confectionery products from custard dough (based on the materials of the "My Cake" coffee shop)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
michalska_181.pdfосновний текст634.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.