Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2065
Назва: | Інноваційні технології кондитерських виробів із заварного тіста (на матеріалах кав’ярні-кондитерської «My Cake») |
Інші назви: | Innovative technologies of confectionery products from custard dough (based on the materials of the "My Cake" coffee shop) |
Автори: | Михальська, Олександра Сергіївна |
Теми: | кондитерські вироби confectionery інноваційні технології innovative technologies заварне тісто custard dough технологія technology кондитерські вироби confectionery |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Михальська О. С. Інноваційні технології кондитерських виробів із заварного тіста (на матеріалах кав’ярні-кондитерської «My Cake») = Innovative technologies of confectionery products from custard dough (based on the materials of the "My Cake" coffee shop) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / О. С. Михальська ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 45 с. |
Короткий огляд (реферат): | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології кондитерських виробів із заварного тіста (на матеріалах кав’ярні-кондитерської «My Cake»)», яка містить три розділи: Розділ 1.Теоретичні аспекти виробництва кондитерських виробів, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності кав’ярні-кондитерської «My Cake», Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів кав’ярні-кондитерської «MyCake». У розділі «Теоретичні аспекти виробництва кондитерських виробів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій кондитерських виробів із заварного тіста та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику кав’ярні-кондитерської «My Cake» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво заварних тістечок із використанням клітковини з насіння гарбуза. В розділі 3 розроблено технологію заварних тістечок із використанням клітковини з насіння гарбуза, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування кав’ярні-кондитерської «My Cake» м. Чернівці. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2065 |
Розташовується у зібраннях: | бакалавр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
michalska_181.pdf | основний текст | 634.09 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.