Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2065
Название: | Інноваційні технології кондитерських виробів із заварного тіста (на матеріалах кав’ярні-кондитерської «My Cake») |
Другие названия: | Innovative technologies of confectionery products from custard dough (based on the materials of the "My Cake" coffee shop) |
Авторы: | Михальська, Олександра Сергіївна |
Ключевые слова: | кондитерські вироби confectionery інноваційні технології innovative technologies заварне тісто custard dough технологія technology кондитерські вироби confectionery |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Михальська О. С. Інноваційні технології кондитерських виробів із заварного тіста (на матеріалах кав’ярні-кондитерської «My Cake») = Innovative technologies of confectionery products from custard dough (based on the materials of the "My Cake" coffee shop) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / О. С. Михальська ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 45 с. |
Аннотация: | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології кондитерських виробів із заварного тіста (на матеріалах кав’ярні-кондитерської «My Cake»)», яка містить три розділи: Розділ 1.Теоретичні аспекти виробництва кондитерських виробів, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності кав’ярні-кондитерської «My Cake», Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів кав’ярні-кондитерської «MyCake». У розділі «Теоретичні аспекти виробництва кондитерських виробів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій кондитерських виробів із заварного тіста та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику кав’ярні-кондитерської «My Cake» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво заварних тістечок із використанням клітковини з насіння гарбуза. В розділі 3 розроблено технологію заварних тістечок із використанням клітковини з насіння гарбуза, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування кав’ярні-кондитерської «My Cake» м. Чернівці. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2065 |
Располагается в коллекциях: | бакалавр |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
michalska_181.pdf | основний текст | 634.09 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.