Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2064
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лисенко, Олександр Тарасович | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-05T06:28:53Z | - |
dc.date.available | 2024-07-05T06:28:53Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2064 | - |
dc.description.abstract | У розділі «Технологічні аспекти виробництва борошняних кондитерських виробів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій борошняних кондитерських виробів та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Yard» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій пісочних виробів з використанням різних видів жиру. В розділі 3 розроблено технологію пісочних виробів з використанням різних видів жиру, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Yard» м. Чернівці. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Лисенко О. Т. Новітні технології пісочних виробів з додаванням різних видів жиру (на матеріалах кав’ярні «Yard») The latest technologies of sand products with the addition of various types of fat (on the materials of the "Yard" cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / О. Т. Лисенко ; наук. кер. К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 44 с. | uk_UK |
dc.subject | новітні технології | uk_UK |
dc.subject | new technologies | uk_UK |
dc.subject | пісочні вироби | uk_UK |
dc.subject | shortbread | uk_UK |
dc.subject | shortbread | uk_UK |
dc.subject | cooking | uk_UK |
dc.subject | приготування | uk_UK |
dc.subject | coffee shop | uk_UK |
dc.title | Новітні технології пісочних виробів з додаванням різних видів жиру (на матеріалах кав’ярні «Yard») | uk_UK |
dc.title.alternative | The latest technologies of sand products with the addition of various types of fat (on the materials of the "Yard" cafe) | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | бакалавр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
lisinko_181.pdf | 629.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.