Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2064
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛисенко, Олександр Тарасович-
dc.date.accessioned2024-07-05T06:28:53Z-
dc.date.available2024-07-05T06:28:53Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2064-
dc.description.abstractУ розділі «Технологічні аспекти виробництва борошняних кондитерських виробів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій борошняних кондитерських виробів та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Yard» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій пісочних виробів з використанням різних видів жиру. В розділі 3 розроблено технологію пісочних виробів з використанням різних видів жиру, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Yard» м. Чернівці.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherЛисенко О. Т. Новітні технології пісочних виробів з додаванням різних видів жиру (на матеріалах кав’ярні «Yard»)  The latest technologies of sand products with the addition of various types of fat (on the materials of the "Yard" cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / О. Т. Лисенко ; наук. кер. К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 44 с.uk_UK
dc.subjectновітні технологіїuk_UK
dc.subjectnew technologiesuk_UK
dc.subjectпісочні виробиuk_UK
dc.subjectshortbreaduk_UK
dc.subjectshortbreaduk_UK
dc.subjectcookinguk_UK
dc.subjectприготуванняuk_UK
dc.subjectcoffee shopuk_UK
dc.titleНовітні технології пісочних виробів з додаванням різних видів жиру (на матеріалах кав’ярні «Yard»)uk_UK
dc.title.alternativeThe latest technologies of sand products with the addition of various types of fat (on the materials of the "Yard" cafe)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
lisinko_181.pdf629.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.