Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2064
Назва: | Новітні технології пісочних виробів з додаванням різних видів жиру (на матеріалах кав’ярні «Yard») |
Інші назви: | The latest technologies of sand products with the addition of various types of fat (on the materials of the "Yard" cafe) |
Автори: | Лисенко, Олександр Тарасович |
Теми: | новітні технології new technologies пісочні вироби shortbread shortbread cooking приготування coffee shop |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Лисенко О. Т. Новітні технології пісочних виробів з додаванням різних видів жиру (на матеріалах кав’ярні «Yard») The latest technologies of sand products with the addition of various types of fat (on the materials of the "Yard" cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / О. Т. Лисенко ; наук. кер. К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 44 с. |
Короткий огляд (реферат): | У розділі «Технологічні аспекти виробництва борошняних кондитерських виробів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій борошняних кондитерських виробів та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Yard» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій пісочних виробів з використанням різних видів жиру. В розділі 3 розроблено технологію пісочних виробів з використанням різних видів жиру, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Yard» м. Чернівці. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2064 |
Розташовується у зібраннях: | бакалавр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
lisinko_181.pdf | 629.52 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.