Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2064
Название: Новітні технології пісочних виробів з додаванням різних видів жиру (на матеріалах кав’ярні «Yard»)
Другие названия: The latest technologies of sand products with the addition of various types of fat (on the materials of the "Yard" cafe)
Авторы: Лисенко, Олександр Тарасович
Ключевые слова: новітні технології
new technologies
пісочні вироби
shortbread
shortbread
cooking
приготування
coffee shop
Дата публикации: 2024
Издатель: Лисенко О. Т. Новітні технології пісочних виробів з додаванням різних видів жиру (на матеріалах кав’ярні «Yard»)  The latest technologies of sand products with the addition of various types of fat (on the materials of the "Yard" cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / О. Т. Лисенко ; наук. кер. К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 44 с.
Аннотация: У розділі «Технологічні аспекти виробництва борошняних кондитерських виробів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій борошняних кондитерських виробів та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Yard» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій пісочних виробів з використанням різних видів жиру. В розділі 3 розроблено технологію пісочних виробів з використанням різних видів жиру, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Yard» м. Чернівці.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2064
Располагается в коллекциях:бакалавр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
lisinko_181.pdf629.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.