Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2064
Название: | Новітні технології пісочних виробів з додаванням різних видів жиру (на матеріалах кав’ярні «Yard») |
Другие названия: | The latest technologies of sand products with the addition of various types of fat (on the materials of the "Yard" cafe) |
Авторы: | Лисенко, Олександр Тарасович |
Ключевые слова: | новітні технології new technologies пісочні вироби shortbread shortbread cooking приготування coffee shop |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Лисенко О. Т. Новітні технології пісочних виробів з додаванням різних видів жиру (на матеріалах кав’ярні «Yard») The latest technologies of sand products with the addition of various types of fat (on the materials of the "Yard" cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / О. Т. Лисенко ; наук. кер. К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 44 с. |
Аннотация: | У розділі «Технологічні аспекти виробництва борошняних кондитерських виробів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій борошняних кондитерських виробів та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику закладу ресторанного господарства «Yard» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій пісочних виробів з використанням різних видів жиру. В розділі 3 розроблено технологію пісочних виробів з використанням різних видів жиру, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування закладу ресторанного господарства «Yard» м. Чернівці. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2064 |
Располагается в коллекциях: | бакалавр |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
lisinko_181.pdf | 629.52 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.