Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2063
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКучерівська, Анастасія Павлівна-
dc.date.accessioned2024-07-04T13:50:24Z-
dc.date.available2024-07-04T13:50:24Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2063-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості гарячих закусок на матеріалах ресторану «Маестро», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій гарячих закусок та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій гарячих закусок та організація їх виробництва у ресторані «Маестро»; Розділ 3. Удосконалення технологій гарячих закусок. В розділі 1 наведено характеристику процесу виробництва гарячих закусок та визначено, що в меню закладів ресторанного господарства найбільшою популярністю користуються закуски із гідробіонтів. Досліджено їх асортимент та параметри виробництва. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану «Маестро» м. Чернівці, закалад розташовано за адресою вулиця Українська, 30, режим роботи з понеділка по неділю з 12:00 до 22:00 години проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та проаналізовано рецептури та технологічний процес приготування гарячої закуски тигрові креветки під соусом песто. В 3 розділі розроблено технології гарячих закусок: тигрові креветки під соусом песто, маринованих в пюре ківі та оливковій олії, тигрові креветки під соусом песто, маринованих в соку журавлини та кунжутній олії, тигрові креветки під соусом песто, маринованих в соку лайму та амарантовій олії.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherКучерівська А. П. Удосконалення технології та дослідження якості гарячих закусок (на матеріалах ресторану «Маестро»)  Improvement of technology and research into the quality of hot snacks (based on the materials of the Maestro restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / А. П. Кучерівська ; наук. кер. Т. С. Незвещук-Когут. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 54 с.uk_UK
dc.subjectтехнологіїuk_UK
dc.subjecttechnologiesuk_UK
dc.subjectгарячі стравиuk_UK
dc.subjecthot dishesuk_UK
dc.subjectподачаuk_UK
dc.subjectservinguk_UK
dc.subjectресторанuk_UK
dc.subjectrestaurantuk_UK
dc.subjectякістьuk_UK
dc.subjectqualityuk_UK
dc.titleУдосконалення технології та дослідження якості гарячих закусок (на матеріалах ресторану «Маестро»)uk_UK
dc.title.alternativeImprovement of technology and research into the quality of hot snacks (based on the materials of the Maestro restaurant)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:бакалавр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
kucherivska_181.pdfосновний текст1.97 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.