Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2063
Назва: Удосконалення технології та дослідження якості гарячих закусок (на матеріалах ресторану «Маестро»)
Інші назви: Improvement of technology and research into the quality of hot snacks (based on the materials of the Maestro restaurant)
Автори: Кучерівська, Анастасія Павлівна
Теми: технології
technologies
гарячі страви
hot dishes
подача
serving
ресторан
restaurant
якість
quality
Дата публікації: 2024
Видавництво: Кучерівська А. П. Удосконалення технології та дослідження якості гарячих закусок (на матеріалах ресторану «Маестро»)  Improvement of technology and research into the quality of hot snacks (based on the materials of the Maestro restaurant) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / А. П. Кучерівська ; наук. кер. Т. С. Незвещук-Когут. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 54 с.
Короткий огляд (реферат): Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості гарячих закусок на матеріалах ресторану «Маестро», яка містить три розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій гарячих закусок та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій гарячих закусок та організація їх виробництва у ресторані «Маестро»; Розділ 3. Удосконалення технологій гарячих закусок. В розділі 1 наведено характеристику процесу виробництва гарячих закусок та визначено, що в меню закладів ресторанного господарства найбільшою популярністю користуються закуски із гідробіонтів. Досліджено їх асортимент та параметри виробництва. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану «Маестро» м. Чернівці, закалад розташовано за адресою вулиця Українська, 30, режим роботи з понеділка по неділю з 12:00 до 22:00 години проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та проаналізовано рецептури та технологічний процес приготування гарячої закуски тигрові креветки під соусом песто. В 3 розділі розроблено технології гарячих закусок: тигрові креветки під соусом песто, маринованих в пюре ківі та оливковій олії, тигрові креветки під соусом песто, маринованих в соку журавлини та кунжутній олії, тигрові креветки під соусом песто, маринованих в соку лайму та амарантовій олії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2063
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kucherivska_181.pdfосновний текст1.97 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.