Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2061
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКируцак, Анастасія Вячеславівна-
dc.date.accessioned2024-07-04T10:11:36Z-
dc.date.available2024-07-04T10:11:36Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2061-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості холодних закусок (на матеріалах ресторану «RITA STEINBERG»)», яка містить три розділи: Розділ 1.Теоретичні аспекти технологій холодних закусок та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій холодних закусок та організація їх виробництва у ресторані «Rita Steinberg»; Розділ 3. Удосконалення технологій холодних закусок. В розділі 1 проаналізовано теоретичні аспекти технологій холодних закусок та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану «Rita Steinberg». В 3 розділі розглянуто можливість удосконалення холодних закусок, а саме пате з курячої печінки. Для покращення харчової цінності пате з курячої печінки досліджено використання насіння: льону, чіа та гарбуза в технології м’ясних січених страв, це дасть можливість значно покращити нутрієнтний склад, збагативши їх харчовими волокнами, вітамінами та мінеральними речовинами. На розроблені холодні закуски оформлено технологічні картки.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherКируцак А. В. Удосконалення технології та дослідження якості холодних закусок (на матеріалах ресторану «Rita Steinberg»)  Improvement of the technology and research of the quality of cold snacks (based on the materials of the restaurant "Rita Steinberg") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / А. В. Кируцак ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 42 с.uk_UK
dc.subjectресторанuk_UK
dc.subjectrestaurantuk_UK
dc.subjectхолодні закускиuk_UK
dc.subjectcold snacksuk_UK
dc.subjectтехнологіїuk_UK
dc.subjecttechnologyuk_UK
dc.subjectобслуговуванняuk_UK
dc.subjectserviceuk_UK
dc.subjectприготуванняuk_UK
dc.subjectcookinguk_UK
dc.titleУдосконалення технології та дослідження якості холодних закусок (на матеріалах ресторану «Rita Steinberg»)uk_UK
dc.title.alternativeImprovement of the technology and research of the quality of cold snacks (based on the materials of the restaurant "Rita Steinberg")uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kiruzak_181.pdfосновний текст1.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.