Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2061
Название: | Удосконалення технології та дослідження якості холодних закусок (на матеріалах ресторану «Rita Steinberg») |
Другие названия: | Improvement of the technology and research of the quality of cold snacks (based on the materials of the restaurant "Rita Steinberg") |
Авторы: | Кируцак, Анастасія Вячеславівна |
Ключевые слова: | ресторан restaurant холодні закуски cold snacks технології technology обслуговування service приготування cooking |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Кируцак А. В. Удосконалення технології та дослідження якості холодних закусок (на матеріалах ресторану «Rita Steinberg») Improvement of the technology and research of the quality of cold snacks (based on the materials of the restaurant "Rita Steinberg") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / А. В. Кируцак ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 42 с. |
Аннотация: | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості холодних закусок (на матеріалах ресторану «RITA STEINBERG»)», яка містить три розділи: Розділ 1.Теоретичні аспекти технологій холодних закусок та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій холодних закусок та організація їх виробництва у ресторані «Rita Steinberg»; Розділ 3. Удосконалення технологій холодних закусок. В розділі 1 проаналізовано теоретичні аспекти технологій холодних закусок та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану «Rita Steinberg». В 3 розділі розглянуто можливість удосконалення холодних закусок, а саме пате з курячої печінки. Для покращення харчової цінності пате з курячої печінки досліджено використання насіння: льону, чіа та гарбуза в технології м’ясних січених страв, це дасть можливість значно покращити нутрієнтний склад, збагативши їх харчовими волокнами, вітамінами та мінеральними речовинами. На розроблені холодні закуски оформлено технологічні картки. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2061 |
Располагается в коллекциях: | бакалавр |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
kiruzak_181.pdf | основний текст | 1.14 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.