Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2061
Название: Удосконалення технології та дослідження якості холодних закусок (на матеріалах ресторану «Rita Steinberg»)
Другие названия: Improvement of the technology and research of the quality of cold snacks (based on the materials of the restaurant "Rita Steinberg")
Авторы: Кируцак, Анастасія Вячеславівна
Ключевые слова: ресторан
restaurant
холодні закуски
cold snacks
технології
technology
обслуговування
service
приготування
cooking
Дата публикации: 2024
Издатель: Кируцак А. В. Удосконалення технології та дослідження якості холодних закусок (на матеріалах ресторану «Rita Steinberg»)  Improvement of the technology and research of the quality of cold snacks (based on the materials of the restaurant "Rita Steinberg") : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / А. В. Кируцак ; наук. кер. Т. М. Брикова. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 42 с.
Аннотация: Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу: «Удосконалення технології та дослідження якості холодних закусок (на матеріалах ресторану «RITA STEINBERG»)», яка містить три розділи: Розділ 1.Теоретичні аспекти технологій холодних закусок та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій холодних закусок та організація їх виробництва у ресторані «Rita Steinberg»; Розділ 3. Удосконалення технологій холодних закусок. В розділі 1 проаналізовано теоретичні аспекти технологій холодних закусок та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства. В розділі 2 надано загальну характеристику ресторану «Rita Steinberg». В 3 розділі розглянуто можливість удосконалення холодних закусок, а саме пате з курячої печінки. Для покращення харчової цінності пате з курячої печінки досліджено використання насіння: льону, чіа та гарбуза в технології м’ясних січених страв, це дасть можливість значно покращити нутрієнтний склад, збагативши їх харчовими волокнами, вітамінами та мінеральними речовинами. На розроблені холодні закуски оформлено технологічні картки.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2061
Располагается в коллекциях:бакалавр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
kiruzak_181.pdfосновний текст1.14 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.