Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2058
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКарецька, Єлизавета Мартінівна-
dc.date.accessioned2024-07-04T07:58:04Z-
dc.date.available2024-07-04T07:58:04Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2058-
dc.description.abstractВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології макарунів із італійської меренги (на матеріалах кафекондитерської «Sali»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні аспекти виробництва кондитерських виробів, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності кафе-кондитерської «Sali», Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів кафе-кондитерської «Sali». У розділі «Технологічні аспекти виробництва кондитерських виробів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій кондитерських виробів та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику кафе-кондитерської «Sali» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій макарунів із використанням волоського горіха та морквяного порошку. В розділі 3 розроблено технологію макарунів із італійської меренги з волоським горіхом та морквяним порошком, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування кафе-кондитерської «Sali» м. Чернівці.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherКарецька Є. М. Інноваційні технології макарунів із італійської меренги (на матеріалах кафе-кондитерської «Sali»)  Innovative technologies of Italian meringue macaroons (based on the materials of the "Sali" confectionery cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Є. М. Карецька ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 42 с.uk_UK
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UK
dc.subjectinnovative technologiesuk_UK
dc.subjectмакарониuk_UK
dc.subjectpastauk_UK
dc.subjectмеренгаuk_UK
dc.subjectmeringueuk_UK
dc.subjectкондитерські виробиuk_UK
dc.subjectconfectioneryuk_UK
dc.subjectкафе-кондитерськаuk_UK
dc.subjectpastry shopuk_UK
dc.titleІнноваційні технології макарунів із італійської меренги (на матеріалах кафе-кондитерської «Sali»)uk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies of Italian meringue macaroons (based on the materials of the "Sali" confectionery cafe)uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
karezka_181.pdfосновний текст559.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.