Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2058
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карецька, Єлизавета Мартінівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-04T07:58:04Z | - |
dc.date.available | 2024-07-04T07:58:04Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2058 | - |
dc.description.abstract | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології макарунів із італійської меренги (на матеріалах кафекондитерської «Sali»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні аспекти виробництва кондитерських виробів, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності кафе-кондитерської «Sali», Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів кафе-кондитерської «Sali». У розділі «Технологічні аспекти виробництва кондитерських виробів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій кондитерських виробів та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику кафе-кондитерської «Sali» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій макарунів із використанням волоського горіха та морквяного порошку. В розділі 3 розроблено технологію макарунів із італійської меренги з волоським горіхом та морквяним порошком, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування кафе-кондитерської «Sali» м. Чернівці. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Карецька Є. М. Інноваційні технології макарунів із італійської меренги (на матеріалах кафе-кондитерської «Sali») Innovative technologies of Italian meringue macaroons (based on the materials of the "Sali" confectionery cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Є. М. Карецька ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 42 с. | uk_UK |
dc.subject | інноваційні технології | uk_UK |
dc.subject | innovative technologies | uk_UK |
dc.subject | макарони | uk_UK |
dc.subject | pasta | uk_UK |
dc.subject | меренга | uk_UK |
dc.subject | meringue | uk_UK |
dc.subject | кондитерські вироби | uk_UK |
dc.subject | confectionery | uk_UK |
dc.subject | кафе-кондитерська | uk_UK |
dc.subject | pastry shop | uk_UK |
dc.title | Інноваційні технології макарунів із італійської меренги (на матеріалах кафе-кондитерської «Sali») | uk_UK |
dc.title.alternative | Innovative technologies of Italian meringue macaroons (based on the materials of the "Sali" confectionery cafe) | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | бакалавр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
karezka_181.pdf | основний текст | 559.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.