Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2058
Назва: | Інноваційні технології макарунів із італійської меренги (на матеріалах кафе-кондитерської «Sali») |
Інші назви: | Innovative technologies of Italian meringue macaroons (based on the materials of the "Sali" confectionery cafe) |
Автори: | Карецька, Єлизавета Мартінівна |
Теми: | інноваційні технології innovative technologies макарони pasta меренга meringue кондитерські вироби confectionery кафе-кондитерська pastry shop |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Карецька Є. М. Інноваційні технології макарунів із італійської меренги (на матеріалах кафе-кондитерської «Sali») Innovative technologies of Italian meringue macaroons (based on the materials of the "Sali" confectionery cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Є. М. Карецька ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 42 с. |
Короткий огляд (реферат): | Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології макарунів із італійської меренги (на матеріалах кафекондитерської «Sali»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні аспекти виробництва кондитерських виробів, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності кафе-кондитерської «Sali», Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів кафе-кондитерської «Sali». У розділі «Технологічні аспекти виробництва кондитерських виробів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій кондитерських виробів та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику кафе-кондитерської «Sali» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій макарунів із використанням волоського горіха та морквяного порошку. В розділі 3 розроблено технологію макарунів із італійської меренги з волоським горіхом та морквяним порошком, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування кафе-кондитерської «Sali» м. Чернівці. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2058 |
Розташовується у зібраннях: | бакалавр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
karezka_181.pdf | основний текст | 559.92 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.