Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2058
Название: Інноваційні технології макарунів із італійської меренги (на матеріалах кафе-кондитерської «Sali»)
Другие названия: Innovative technologies of Italian meringue macaroons (based on the materials of the "Sali" confectionery cafe)
Авторы: Карецька, Єлизавета Мартінівна
Ключевые слова: інноваційні технології
innovative technologies
макарони
pasta
меренга
meringue
кондитерські вироби
confectionery
кафе-кондитерська
pastry shop
Дата публикации: 2024
Издатель: Карецька Є. М. Інноваційні технології макарунів із італійської меренги (на матеріалах кафе-кондитерської «Sali»)  Innovative technologies of Italian meringue macaroons (based on the materials of the "Sali" confectionery cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / Є. М. Карецька ; наук. кер. М. Ф. Кравченко. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 42 с.
Аннотация: Відповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Інноваційні технології макарунів із італійської меренги (на матеріалах кафекондитерської «Sali»)», яка містить три розділи: Розділ 1. Технологічні аспекти виробництва кондитерських виробів, Розділ 2. Дослідження організаційної діяльності кафе-кондитерської «Sali», Розділ 3. Оптимізація виробничих та сервісних процесів кафе-кондитерської «Sali». У розділі «Технологічні аспекти виробництва кондитерських виробів» проведено аналітичний огляд літератури щодо існуючих технологій кондитерських виробів та обґрунтовано параметри їх виробництва у закладах ресторанного господарства України та світу. В розділі 2 надано загальну характеристику кафе-кондитерської «Sali» м. Чернівці, проаналізовано технологічну і проєктну діяльність досліджуваного підприємства та організовано виробництво технологій макарунів із використанням волоського горіха та морквяного порошку. В розділі 3 розроблено технологію макарунів із італійської меренги з волоським горіхом та морквяним порошком, оновлено концептуальне меню та виробничу програму, підібрано технологічне устаткування кафе-кондитерської «Sali» м. Чернівці.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2058
Располагается в коллекциях:бакалавр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
karezka_181.pdfосновний текст559.92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.