Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2057
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бирзу, Інна Костянтинівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-03T12:32:48Z | - |
dc.date.available | 2024-07-03T12:32:48Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2057 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота «Розширення виробництва з впровадженням технології гарячих солодких стравиз шоколаду та організація їх виробництва «VeryPeri» м. Чернівці» міститьитри розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій гарячих солодких страв з шоколаду та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій гарячих солодких страв з шоколаду та організація їх виробництва у закладі ресторанного господарства «VeryPeri» м. Чернівці. Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організації вдосконалення технологій гарячих солодких страв з шоколаду та організація їх у закладі ресторанного господарства «VeryPeri» м. Чернівці. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Бирзу І. К. Розширення виробництва з впровадженням технології гарячих солодких страв з шоколаду та організація їх виробництва» (на матеріалах кафе «VeryPeri») Expansion of production with the introduction of the technology of hot sweet dishes made of chocolate and the organization of their production (on the materials of the "Veri Peri" cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / І. К. Бирзу ; наук. кер. К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 75 с. | uk_UK |
dc.subject | ресторан, солодкі страви, обслуговування, ресторанне господарства, сервіс, виробництво | uk_UK |
dc.subject | restaurant, sweet dishes, service, restaurant economy, service, production | uk_UK |
dc.title | Розширення виробництва з впровадженням технології гарячих солодких страв з шоколаду та організація їх виробництва (на матеріалах кафе «Veri Peri») | uk_UK |
dc.title.alternative | Expansion of production with the introduction of the technology of hot sweet dishes made of chocolate and the organization of their production (on the materials of the "Veri Peri" cafe) | uk_UK |
dc.type | BachelorWork | uk_UK |
Appears in Collections: | бакалавр |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
dirzu_181.pdf | 2.8 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.