Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2057
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБирзу, Інна Костянтинівна-
dc.date.accessioned2024-07-03T12:32:48Z-
dc.date.available2024-07-03T12:32:48Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2057-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота «Розширення виробництва з впровадженням технології гарячих солодких стравиз шоколаду та організація їх виробництва «VeryPeri» м. Чернівці» міститьитри розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій гарячих солодких страв з шоколаду та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій гарячих солодких страв з шоколаду та організація їх виробництва у закладі ресторанного господарства «VeryPeri» м. Чернівці. Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організації вдосконалення технологій гарячих солодких страв з шоколаду та організація їх у закладі ресторанного господарства «VeryPeri» м. Чернівці.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherБирзу І. К. Розширення виробництва з впровадженням технології гарячих солодких страв з шоколаду та організація їх виробництва» (на матеріалах кафе «VeryPeri»)  Expansion of production with the introduction of the technology of hot sweet dishes made of chocolate and the organization of their production (on the materials of the "Veri Peri" cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / І. К. Бирзу ; наук. кер. К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 75 с.uk_UK
dc.subjectресторан, солодкі страви, обслуговування, ресторанне господарства, сервіс, виробництвоuk_UK
dc.subjectrestaurant, sweet dishes, service, restaurant economy, service, productionuk_UK
dc.titleРозширення виробництва з впровадженням технології гарячих солодких страв з шоколаду та організація їх виробництва (на матеріалах кафе «Veri Peri»)uk_UK
dc.title.alternativeExpansion of production with the introduction of the technology of hot sweet dishes made of chocolate and the organization of their production (on the materials of the "Veri Peri" cafe)uk_UK
dc.typeBachelorWorkuk_UK
Appears in Collections:бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
dirzu_181.pdf2.8 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.