Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2057
Назва: Розширення виробництва з впровадженням технології гарячих солодких страв з шоколаду та організація їх виробництва (на матеріалах кафе «Veri Peri»)
Інші назви: Expansion of production with the introduction of the technology of hot sweet dishes made of chocolate and the organization of their production (on the materials of the "Veri Peri" cafe)
Автори: Бирзу, Інна Костянтинівна
Теми: ресторан, солодкі страви, обслуговування, ресторанне господарства, сервіс, виробництво
restaurant, sweet dishes, service, restaurant economy, service, production
Дата публікації: 2024
Видавництво: Бирзу І. К. Розширення виробництва з впровадженням технології гарячих солодких страв з шоколаду та організація їх виробництва» (на матеріалах кафе «VeryPeri»)  Expansion of production with the introduction of the technology of hot sweet dishes made of chocolate and the organization of their production (on the materials of the "Veri Peri" cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / І. К. Бирзу ; наук. кер. К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 75 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота «Розширення виробництва з впровадженням технології гарячих солодких стравиз шоколаду та організація їх виробництва «VeryPeri» м. Чернівці» міститьитри розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій гарячих солодких страв з шоколаду та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій гарячих солодких страв з шоколаду та організація їх виробництва у закладі ресторанного господарства «VeryPeri» м. Чернівці. Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організації вдосконалення технологій гарячих солодких страв з шоколаду та організація їх у закладі ресторанного господарства «VeryPeri» м. Чернівці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2057
Розташовується у зібраннях:бакалавр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dirzu_181.pdf2.8 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.