Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2057
Название: Розширення виробництва з впровадженням технології гарячих солодких страв з шоколаду та організація їх виробництва (на матеріалах кафе «Veri Peri»)
Другие названия: Expansion of production with the introduction of the technology of hot sweet dishes made of chocolate and the organization of their production (on the materials of the "Veri Peri" cafe)
Авторы: Бирзу, Інна Костянтинівна
Ключевые слова: ресторан, солодкі страви, обслуговування, ресторанне господарства, сервіс, виробництво
restaurant, sweet dishes, service, restaurant economy, service, production
Дата публикации: 2024
Издатель: Бирзу І. К. Розширення виробництва з впровадженням технології гарячих солодких страв з шоколаду та організація їх виробництва» (на матеріалах кафе «VeryPeri»)  Expansion of production with the introduction of the technology of hot sweet dishes made of chocolate and the organization of their production (on the materials of the "Veri Peri" cafe) : кваліфікаційна робота ; спец. 181 «Харчові технології», ОП «Харчові технології» / І. К. Бирзу ; наук. кер. К. В. Паламарек. – Чернівці : ЧТЕІ ДТЕУ, 2024. – 75 с.
Аннотация: Кваліфікаційна робота «Розширення виробництва з впровадженням технології гарячих солодких стравиз шоколаду та організація їх виробництва «VeryPeri» м. Чернівці» міститьитри розділи: Розділ 1. Теоретичні аспекти технологій гарячих солодких страв з шоколаду та організація їх виробництва у закладах ресторанного господарства; Розділ 2. Дослідження технологій гарячих солодких страв з шоколаду та організація їх виробництва у закладі ресторанного господарства «VeryPeri» м. Чернівці. Розділ 3. Основні рекомендації спрямовані на організації вдосконалення технологій гарячих солодких страв з шоколаду та організація їх у закладі ресторанного господарства «VeryPeri» м. Чернівці.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2057
Располагается в коллекциях:бакалавр

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
dirzu_181.pdf2.8 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.