Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2053
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКифяк, Олександр Васильович-
dc.contributor.authorКифяк, Василь Федорович-
dc.date.accessioned2024-06-20T12:47:20Z-
dc.date.available2024-06-20T12:47:20Z-
dc.date.issued2024-03-28-
dc.identifier.citationhttps://doi.org/10.31891/dsim-2024-5(20)uk_UK
dc.identifier.otherУДК 338.483.13:392.72+332.142.4-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2053-
dc.description.abstractФормування регіональної системи управління підприємствами сфери гостинності обґрунтовано наявністю низки факторів, зокрема, таких як воєнні дії, а звідси і високий ступінь невизначеності ринкової ситуації, сезонна нестабільність попиту на готельні послуги, посилення конкуренції в туристичному бізнесі, нестача фінансових ресурсів, неможливість вирішення проблем за межами підприємства тощо. Для будь-якого регіону, формування ефективної системи управління підприємствами сфери гостинності має базуватися на регіональній стратегії соціально-економічного розвитку, аналізі зовнішнього та внутрішнього середовища, територіальних особливостях, регіональному маркетингу та закономірностях функціонування готелів, закладів харчування, туристичних та анімаційних підприємств і інших підприємств сфери гостинності. Формування регіональної системи управління підприємствами сфери гостинності сприятиме підвищенню ефективності функціонування підприємств сфери гостинності, покращенню якості надання послуг та усуненню некерованих елементів на які немає впливу внутрішня система управління підприємством. The formation of a regional management system of hospitality enterprises is justified by the presence of a number of factors, in particular, such as military actions, and hence the high degree of uncertainty of the market situation, seasonal instability of demand for hotel services, increased competition in the tourism business, lack of financial resources, the impossibility of solving problems outside enterprises, etc. For any region, the formation of an effective system of management of enterprises in the field of hospitality should be based on the regional strategy of socio-economic development, analysis of the external and internal environment, territorial features, regional marketing and the regularities of the operation of hotels, catering establishments, tourist and animation enterprises and other enterprises in the field hospitality The formation of a regional management system for hospitality enterprises will contribute to increasing the efficiency of the operation of hospitality enterprises, improving the quality of service provision, and eliminating unmanaged elements that are not affected by the internal management system of the enterprise.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherКифяк О. ФОРМУВАННЯ РЕГІОНАЛЬНОЇ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ СФЕРИ ГОСТИННОСТІ / О. Кифяк, В. Кифяк // Development Service Industry Management. – 2024. – № 1. – С. 140–147.uk_UK
dc.subjectформуванняuk_UK
dc.subjectformationuk_UK
dc.subjectсфера гостинностіuk_UK
dc.subjectfield of hospitalityuk_UK
dc.subjectуправлінняuk_UK
dc.subjectmanagementuk_UK
dc.subjectнапрями діяльностіuk_UK
dc.subjectareas of activityuk_UK
dc.subjectособливостіuk_UK
dc.subjectfeaturesuk_UK
dc.subjectпідходиuk_UK
dc.subjectapproachesuk_UK
dc.titleФормування регіональної системи управління підприємствами сфери гостинностіuk_UK
dc.title.alternativeFormation of the Regional Management System Hospitality Enterprisesuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:71.37.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування туризму

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kyfyak_Formation of the regional management.pdfосновний текст439.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.