Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2036
Назва: Організаційні засади розвитку гостинності та туризму в Україні в умовах війни
Автори: Мустеца, Ірина Василівна
Фербей, Галина Михайлівна
Теми: туризм
tourism
сфера гостинності
the field of hospitality
туризм в умовах війни
tourism in war conditions
Дата публікації: лис-2023
Видавництво: Мустеца І. В. ОРГАНІЗАЦІЙНІ ЗАСАДИ РОЗВИТКУ ГОСТИННОСТІ ТА ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ В УМОВАХ ВІЙНИ / І. В. Мустеца, Г. М. Фербей // Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України : зб. тез доповідей І Всеукр. наук.-практ. конф. (14-15 листоп. 2023 р., м. Харків). Ч. 2. – Харків : НТУ «ХПІ», 2023. – С.151–153.
Бібліографічний опис: УДК 338.48
Короткий огляд (реферат): У сучасному світі гостинність і туризм є важливими галузями економіки. Туризм сприяє збереженню та розвитку культурних та природних об'єктів, стимулює розвиток інфраструктури, забезпечує створення робочих місць і приносить економічний прибуток. Розвиток сфери гостинності і туризму базується на фінансовій підтримці з боку держави, приватних інвестицій та сприянні міжнародним організаціям. Для привабливості туристичної інфраструктури важливо розвивати і підтримувати якісні готелі, ресторани, музеї, парки та інші об'єкти, які забезпечують комфортне перебування туристів. Організаційно важливо враховувати потреби туристів, пропонувати різноманітні види туризму, враховувати особливості культурних та екологічних аспектів кожного регіону. Наприклад, розвиток екотуризму забезпечує збереження природних ресурсів, а культурний туризм сприяє збереженню та популяризації національної культури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2036
ISSN: 978-617-05-0429-6
Розташовується у зібраннях:06.71.57 Економіка туризму (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_тез_доповідей_конференції_Мустеца Фербей.pdfосновний текст1.04 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.