Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 81 до 100 з 175
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2025-02 | Антикризове управління малим бізнесом | Обертинська, Христина Віталіївна |
| 2025-02 | Управління маркетинговою комунікаційною політикою підприємства | Колеснікова, Діана Олександрівна |
| 2025-02 | Особливості управління розвитком на підприємстві | Гаврилюк, Назарій Ігорович |
| 2025-02 | Краудфандинг як інструмент інноваційної підприємницької діяльності | Шерстюк, Яна Вячеславівна |
| 2025-02 | Особливості корпоративної культури в управлінні підприємством | Шевчук, Юлія Дмитрівна |
| 2025-02 | Особливості комунікативного менеджменту при керуванні підприємством | Ілюк, Олександра Андріївна |
| 2025-02 | Управління персоналом підприємства готельно-ресторанної сфери в умовах воєнного стану та поствоєнного періоду | Чешківський, Олександр Миколайович |
| 2025-02 | Категорійний менеджмент підприємства роздрібної торгівлі | Петрюк, Ольга Василівна |
| 2025-02 | Управління трудовим колективом підприємства в сучасних умовах | Стругоряну, Анастасія Сергіївна |
| 2025-02 | Оцінка фінансово-господарського стану підприємтсва з точки зору його інвестиційної привабливості | Сорока, Соломія Василівна |
| 2025-02 | Формування кадрового забезпечення ефективності діяльності підприємства | Житар, Іван Васильович |
| 2025-02 | Особливості роботи керівника в складних умовах на підприємстві | Бельмега, Тетяна Анатоліївна |
| 2025 | Проєктування сервісних процесів готельно-ресторанного комплексу на матеріалах ГРК «Victoria Deluxe» | Нефьодова, Владислава Денисівна |
| 2025 | Удосконалення сервісної компетентності персоналу (на матеріалах готелю 4* «ASTORIA HOTEL») | Заболотна, Анастасія Віталіївна |
| 2025 | Формування системи якості послуг у готелі (на матеріалах готелю «Rivoli») | Гладкий, Дмитро Олександрович |
| 2025 | Удосконалення цифрових технологій обслуговування споживачів «Ibis Lviv Center» | Вінтоник, Юлія Володимирівна |
| 2025 | Удосконалення технології та дослідження якості пирогів з заварного тіста на матеріалах ресторація «Гопачок» | Григірчик, Ксенія Степанівна |
| 2025 | Інноваційні технології маринадів для морепродуктів (на матеріалах кафе «Креветка») | Порушник, Юлія Петрівна |
| 2025 | Організація системи кейтерингу на матеріалах ресторану «Ganok» | Шевчук, Ганна Олександрівна |
| 2024 | Вплив маркетингу на конкурентоспроможність виробничого підприємства | Соколовський, Владислав Валентинович |
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 81 до 100 з 175