бакалавр Домівка зібрання Перегляд статистики

Logo

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 81 до 100 з 175
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025-02Антикризове управління малим бізнесомОбертинська, Христина Віталіївна
2025-02Управління маркетинговою комунікаційною політикою підприємстваКолеснікова, Діана Олександрівна
2025-02Особливості управління розвитком на підприємствіГаврилюк, Назарій Ігорович
2025-02Краудфандинг як інструмент інноваційної підприємницької діяльностіШерстюк, Яна Вячеславівна
2025-02Особливості корпоративної культури в управлінні підприємствомШевчук, Юлія Дмитрівна
2025-02Особливості комунікативного менеджменту при керуванні підприємствомІлюк, Олександра Андріївна
2025-02Управління персоналом підприємства готельно-ресторанної сфери в умовах воєнного стану та поствоєнного періодуЧешківський, Олександр Миколайович
2025-02Категорійний менеджмент підприємства роздрібної торгівліПетрюк, Ольга Василівна
2025-02Управління трудовим колективом підприємства в сучасних умовахСтругоряну, Анастасія Сергіївна
2025-02Оцінка фінансово-господарського стану підприємтсва з точки зору його інвестиційної привабливостіСорока, Соломія Василівна
2025-02Формування кадрового забезпечення ефективності діяльності підприємстваЖитар, Іван Васильович
2025-02Особливості роботи керівника в складних умовах на підприємствіБельмега, Тетяна Анатоліївна
2025Проєктування сервісних процесів готельно-ресторанного комплексу на матеріалах ГРК «Victoria Deluxe»Нефьодова, Владислава Денисівна
2025Удосконалення сервісної компетентності персоналу (на матеріалах готелю 4* «ASTORIA HOTEL»)Заболотна, Анастасія Віталіївна
2025Формування системи якості послуг у готелі (на матеріалах готелю «Rivoli»)Гладкий, Дмитро Олександрович
2025Удосконалення цифрових технологій обслуговування споживачів «Ibis Lviv Center»Вінтоник, Юлія Володимирівна
2025Удосконалення технології та дослідження якості пирогів з заварного тіста на матеріалах ресторація «Гопачок»Григірчик, Ксенія Степанівна
2025Інноваційні технології маринадів для морепродуктів (на матеріалах кафе «Креветка»)Порушник, Юлія Петрівна
2025Організація системи кейтерингу на матеріалах ресторану «Ganok»Шевчук, Ганна Олександрівна
2024Вплив маркетингу на конкурентоспроможність виробничого підприємстваСоколовський, Владислав Валентинович
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 81 до 100 з 175