Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 76 of 76
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Удосконалення технології та дослідження якості виробів із листкового тіста (на матеріалах міського кафе «Матьє») | Деменко, Сергій Сергійович |
2024 | Інноваційні технології кошерних м’ясних страв (на матеріалах ресторану єврейської кухні «Rita Steinberg») | Волощук, Валентин Дмитрович |
2024 | Удосконалення технології та дослідження якості страв із яловичини (на матеріалах ресторану «STEAK MASTER») | Біла, Крістіна Валентинівна |
2024 | Розширення виробництва з впровадженням технології борошняних виробів із прісного тіста у ресторані «Файно» м. Чернівці | Філікович, Леся Анатоліївна |
2024 | Удосконалення технології та дослідження якості холодних страв (на матеріалах ресторану «ForRest» ) | Забурмеха, Андрій Олександрович |
2024 | Новітні технології борошняних кондитерських виробів з додаванням стевії (на матеріалах кав’ярні «Екслібрис») | Рипка, Олег Петрович |
2024 | Новітні технології страв з кукурудзяного борошна (на матеріалах ресторану «Панська Гуральня») | Площанська, Юлія Павлівна |
2024 | Розширення асортименту холодних закусок із гідробіонтами та організація їх виробництва (на матеріалах ресторану «Gram») | Пелехан, Іванна Богданівна |
2024 | Удосконалення технології та дослідження якості м’ясних страв(на матеріалах ресторану італійської кухні «Mamma») | Нагалюк, Іванна Віталіївна |
2024 | Інноваційні технології кондитерських виробів із заварного тіста (на матеріалах кав’ярні-кондитерської «My Cake») | Михальська, Олександра Сергіївна |
2024 | Новітні технології пісочних виробів з додаванням різних видів жиру (на матеріалах кав’ярні «Yard») | Лисенко, Олександр Тарасович |
2024 | Удосконалення технології та дослідження якості гарячих закусок (на матеріалах ресторану «Маестро») | Кучерівська, Анастасія Павлівна |
2024 | Удосконалення технології та дослідження якості страв японської кухні (на матеріалах ресторану «Панська втіха») | Коваль, Максим Ігорович |
2024 | Удосконалення технології та дослідження якості холодних закусок (на матеріалах ресторану «Rita Steinberg») | Кируцак, Анастасія Вячеславівна |
2024 | Інноваційні технології макарунів із італійської меренги (на матеріалах кафе-кондитерської «Sali») | Карецька, Єлизавета Мартінівна |
2024 | Розширення виробництва з впровадженням технології гарячих солодких страв з шоколаду та організація їх виробництва (на матеріалах кафе «Veri Peri») | Бирзу, Інна Костянтинівна |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 76 of 76