Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 76
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Управління якістю послуг ( на матеріалах готелю «Мигово») | Лупашку, Юрій Валерійович |
2024 | Удосконалення системи управління готелем (на матеріалах готелю *** «Gold Georg Palace Hotel») | Процюк, Назар Васильович |
2024 | Удосконалення інформаційно-комунікаційних технологій готелю (на матеріалах ТОВ «Бізнес-центр «Буковина») | Жилович, Людмила Володимирівна |
2024 | Удосконалення інформаційної системи взаємодії у готелі (на матеріалах готелю «Алеанда») | Тирнован, Анастасія Михайлівна |
2024 | Удосконалення інформаційної системи взаємодії з гостями в апарт-готелі (на матеріалах готелю «T&S») | Олійник, Анастасія Олександрівна |
2024 | Інноваційні технології прийому іноземних туристів (на матеріалах готелю «Алеанда») | Лебедєв, Олександр Олександрович |
2024 | Бізнес-план диверсифікації послуг (на матеріалах готелю «Victoria Deluxe Hotel») | Воловікова, Богдана Василівна |
2024 | Удосконалення івент-сервісу в готелі (на матеріалах готелю 3* «Надія») | Баланюк, Роман Сергійович |
2024 | Удосконалення системи ресурсозбереження (на матеріалах готелю «Арбат») | Адам, Валентина Ігорівна |
2024 | Інноваційні технології страв з батату (на матеріалах ресторану «Білий дім») | Урсул, Ігор Миколайович |
2024 | Технології кулінарних виробів з дріжджового тіста та виробництва у ресторані (на матеріалах ресторану-салону грузинської кухні «Джоржина») | Ткачук, Олександр Васильович |
2024 | Інноваційні технології мафінів із використанням хлібопекарських сумішей (на матеріалах кафе-кондитерської «Амур») | Пінчук, Марина Олегівна |
2024 | Інноваційні технології страв з риби з використанням техніки «Sous Vide» (на матеріалах ресторану «Пікнік») | Корбут, Володимир Віталійович |
2024 | Технології страв з яловичини з використанням способу маринування та організація виробництва у ресторані (на матеріалах ресторану «Ребра і вогонь») | Корбан, Ілля Володимирович |
2024 | Інноваційні технології м’ясних січених виробів з використанням рослинної сировини (на матеріалах ресторану «Ребра та вогонь») | Желіховський, Олександр Орестович |
2024 | Удосконалення технології та дослідження якості супів (на матеріалах ресторану середземноморської кухні «Есентере») | Панюшин, Микола Юрійович |
2024 | Удосконалення технології та дослідження якості рибних страв (на матеріалах ресторану «Grand Cafe Leopolis») | Овчінніков, Олексій Максимович |
2024 | Інноваційні технології та якість страв виготовлених на барбекю (на матеріалах ресторану «Гопачок») | Мельничук, Альбіна Іванівна |
2024 | Інноваційні технології страв з сиру кисломолочного (на матеріалах кафе «Di.cafe») | Мачушак, Віталій Васильович |
2024 | Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з листкового тіста (на матеріалах ресторану «Віденська кав’ярня») | Коцюруба, Павло Олександрович |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 76