бакалавр Collection home page

Logo

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 76
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Управління якістю послуг ( на матеріалах готелю «Мигово»)Лупашку, Юрій Валерійович
2024Удосконалення системи управління готелем (на матеріалах готелю *** «Gold Georg Palace Hotel»)Процюк, Назар Васильович
2024Удосконалення інформаційно-комунікаційних технологій готелю (на матеріалах ТОВ «Бізнес-центр «Буковина»)Жилович, Людмила Володимирівна
2024Удосконалення інформаційної системи взаємодії у готелі (на матеріалах готелю «Алеанда»)Тирнован, Анастасія Михайлівна
2024Удосконалення інформаційної системи взаємодії з гостями в апарт-готелі (на матеріалах готелю «T&S»)Олійник, Анастасія Олександрівна
2024Інноваційні технології прийому іноземних туристів (на матеріалах готелю «Алеанда»)Лебедєв, Олександр Олександрович
2024Бізнес-план диверсифікації послуг (на матеріалах готелю «Victoria Deluxe Hotel»)Воловікова, Богдана Василівна
2024Удосконалення івент-сервісу в готелі (на матеріалах готелю 3* «Надія»)Баланюк, Роман Сергійович
2024Удосконалення системи ресурсозбереження (на матеріалах готелю «Арбат»)Адам, Валентина Ігорівна
2024Інноваційні технології страв з батату (на матеріалах ресторану «Білий дім»)Урсул, Ігор Миколайович
2024Технології кулінарних виробів з дріжджового тіста та виробництва у ресторані (на матеріалах ресторану-салону грузинської кухні «Джоржина»)Ткачук, Олександр Васильович
2024Інноваційні технології мафінів із використанням хлібопекарських сумішей (на матеріалах кафе-кондитерської «Амур»)Пінчук, Марина Олегівна
2024Інноваційні технології страв з риби з використанням техніки «Sous Vide» (на матеріалах ресторану «Пікнік»)Корбут, Володимир Віталійович
2024Технології страв з яловичини з використанням способу маринування та організація виробництва у ресторані (на матеріалах ресторану «Ребра і вогонь»)Корбан, Ілля Володимирович
2024Інноваційні технології м’ясних січених виробів з використанням рослинної сировини (на матеріалах ресторану «Ребра та вогонь»)Желіховський, Олександр Орестович
2024Удосконалення технології та дослідження якості супів (на матеріалах ресторану середземноморської кухні «Есентере»)Панюшин, Микола Юрійович
2024Удосконалення технології та дослідження якості рибних страв (на матеріалах ресторану «Grand Cafe Leopolis»)Овчінніков, Олексій Максимович
2024Інноваційні технології та якість страв виготовлених на барбекю (на матеріалах ресторану «Гопачок»)Мельничук, Альбіна Іванівна
2024Інноваційні технології страв з сиру кисломолочного (на матеріалах кафе «Di.cafe»)Мачушак, Віталій Васильович
2024Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з листкового тіста (на матеріалах ресторану «Віденська кав’ярня»)Коцюруба, Павло Олександрович
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 76