Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 175
| Issue Date | Title | Author(s) |
| 2025-06 | Управління стратегічними змінами на підприємстві | Петльована, Ірина Ігорівна |
| 2025-06 | Особливості організаційної поведінки працівників у період невизначеності | Гарага, Руслана Русланівна |
| 2025-06 | Управління змінами підприємства | Мінус, Анна Володимирівна |
| 2025-06 | Особливості формування управлінського потенціалу підприємства | Маніску, Денис Олексійович |
| 2025-06 | Особливості механізму підготовки персоналу на підприємстві | Дудка, Катерина Артурівна |
| 2025-06 | Практичне застосування управлінських рішень в діяльності керівника підприємства | Попеску, Микита Марінович |
| 2025-06 | Управління маркетинговою діяльністю підприємства ресторанного бізнесу | Кобрак, Марина Вікторівна |
| 2025-06 | Стратегічне управління конкурентоспроможністю підприємства | Гаврилюк, Анна Євгенівна |
| 2025-06 | Управління формуванням конкурентних переваг підприємства | Рибальченко, Олена Олександрівна |
| 2025-06 | Формування конкурентоспроможності підприємства ресторанного бізнесу | Бердніков, Юрій Віталійович |
| 2025-06 | Управління соціальним розвитком підприємства в умовах складності | Москалюк, Володимир Сергійович |
| 2025 | Особливості управління підприємством в умовах сучасності | Холодніцька, Христина Ярославівна |
| 2025-06 | Особливості діяльності підприємства в умовах викликів | Сахновський, Максим Олександрович |
| 2025-06 | Стратегічне управління підприємством в складних умовах господарювання | Ульянов, Віталій Григорович |
| 2025 | Онлайн-репутація готелю (на матеріалах готельно-ресторанного комплексу «Rivoli») | Яценюк, Анна Сергіївна |
| 2025 | Удосконалення надання послуг конференц-сервісу (на матеріалах готелю 5* «Radisson Blu Resort, Bukovel») | Ковалишин, Михайло Іванович |
| 2025 | Комунікаційна діяльність готелю (на матеріалах готелю «Apart Hotel fusion») | Владиковський, Давид Русланович |
| 2025 | Удосконалення інформаційно-комунікаційні технології в готелі (на матеріалах готелю «Marion SPA» Буковель) | Бойко, Максим Костянтинович |
| 2025 | Удосконалення технології та дослідження якості чізкейків (на матеріалах ресторану «Дім18») | Черногуз, Олександр Романович |
| 2025 | Удосконалення технології та дослідження якості гарнірів (на матеріалах ресторану «Allure Inn Grill») | Онуфрійчук, Микола Іванович |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 175