Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2021| Назва: | Development of a systematic approach by switching restaurant business models during the COVID-19 pandemic |
| Автори: | Багрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina Bogavac, Mllanka |
| Теми: | COVID-19 pandemic restaurant business Crisis management strategies |
| Дата публікації: | 2021 |
| Видавництво: | Трансформація податкової та обліково-аналітичної систем в контексті сучасних кризових явищ : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (20 травня 2021 р.). Чернівці. С. 312-315. |
| Короткий огляд (реферат): | Analysis of the company's activity and strategy development in the conditions of market turbulence, unstable economic situation, development of anti-crisis program in modern conditions of COVID-19 pandemic, creation of operational, tactical and strategic planning modules in corporate information systems and decision support systems are urgent tasks for restaurant business, and with the addition of a new important system property - "switching" - they will get more opportunities. The article highlights the development of a systems approach by switching restaurant business models during the COVID-19 pandemic. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2021 |
| Розташовується у зібраннях: | 71.33.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування в ресторанному господарстві (тези) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 161.pdf | основний текст | 86.31 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.