Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2020
Title: Деякі особливості організації діяльності ресторанного бізнесу в Україні
Authors: Багрій, Конон Леонідович
Keywords: ресторанний бізнес
організація
розвиток
COVID-19
Issue Date: 2021
Publisher: Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні : Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (23 квітня 2021р.). Херсон. С. 177-180.
Abstract: Ресторанний бізнес є однією із найбільш значущих складових індустрії гостинності. Водночас, ресторанний бізнес, з одного боку, є одним із засобів високоліквідного використання капіталу, а з іншого - середовищем із високим ступенем конкурентності. У всьому цивілізованому світі він є одним із найбільш розповсюджених видів малого бізнесу, тому заклади та підприємства ведуть між собою постійну боротьбу за сегментацію ринку, за пошук нових та за утримання постійних споживачів їхньої продукції та послуг. Всі заклади та підприємства ресторанного бізнесу повинні мати високий рівень конкурентоспроможності.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2020
Appears in Collections:71.33.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування в ресторанному господарстві (тези)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
158.pdf760.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.