Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2020
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБагрій, Конон Леонідович-
dc.date.accessioned2024-04-03T10:22:43Z-
dc.date.available2024-04-03T10:22:43Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.otherУДК: 642.5:658-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2020-
dc.description.abstractРесторанний бізнес є однією із найбільш значущих складових індустрії гостинності. Водночас, ресторанний бізнес, з одного боку, є одним із засобів високоліквідного використання капіталу, а з іншого - середовищем із високим ступенем конкурентності. У всьому цивілізованому світі він є одним із найбільш розповсюджених видів малого бізнесу, тому заклади та підприємства ведуть між собою постійну боротьбу за сегментацію ринку, за пошук нових та за утримання постійних споживачів їхньої продукції та послуг. Всі заклади та підприємства ресторанного бізнесу повинні мати високий рівень конкурентоспроможності.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherСучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні : Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (23 квітня 2021р.). Херсон. С. 177-180.uk_UK
dc.subjectресторанний бізнесuk_UK
dc.subjectорганізаціяuk_UK
dc.subjectрозвитокuk_UK
dc.subjectCOVID-19uk_UK
dc.titleДеякі особливості організації діяльності ресторанного бізнесу в Україніuk_UK
dc.typeThesisuk_UK
Appears in Collections:71.33.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування в ресторанному господарстві (тези)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
158.pdf760.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.