Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2020
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБагрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon-
dc.date.accessioned2024-04-03T10:22:43Z-
dc.date.available2024-04-03T10:22:43Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.otherУДК: 642.5:658-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2020-
dc.description.abstractРесторанний бізнес є однією із найбільш значущих складових індустрії гостинності. Водночас, ресторанний бізнес, з одного боку, є одним із засобів високоліквідного використання капіталу, а з іншого - середовищем із високим ступенем конкурентності. У всьому цивілізованому світі він є одним із найбільш розповсюджених видів малого бізнесу, тому заклади та підприємства ведуть між собою постійну боротьбу за сегментацію ринку, за пошук нових та за утримання постійних споживачів їхньої продукції та послуг. Всі заклади та підприємства ресторанного бізнесу повинні мати високий рівень конкурентоспроможності.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherСучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні : Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (23 квітня 2021р.). Херсон. С. 177-180.uk_UK
dc.subjectресторанний бізнесuk_UK
dc.subjectорганізаціяuk_UK
dc.subjectрозвитокuk_UK
dc.subjectCOVID-19uk_UK
dc.titleДеякі особливості організації діяльності ресторанного бізнесу в Україніuk_UK
dc.typeThesisuk_UK
Розташовується у зібраннях:71.33.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування в ресторанному господарстві (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
158.pdfосновний текст760.8 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.