Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2020
Назва: | Деякі особливості організації діяльності ресторанного бізнесу в Україні |
Автори: | Багрій, Конон Леонідович |
Теми: | ресторанний бізнес організація розвиток COVID-19 |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні : Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (23 квітня 2021р.). Херсон. С. 177-180. |
Короткий огляд (реферат): | Ресторанний бізнес є однією із найбільш значущих складових індустрії гостинності. Водночас, ресторанний бізнес, з одного боку, є одним із засобів високоліквідного використання капіталу, а з іншого - середовищем із високим ступенем конкурентності. У всьому цивілізованому світі він є одним із найбільш розповсюджених видів малого бізнесу, тому заклади та підприємства ведуть між собою постійну боротьбу за сегментацію ринку, за пошук нових та за утримання постійних споживачів їхньої продукції та послуг. Всі заклади та підприємства ресторанного бізнесу повинні мати високий рівень конкурентоспроможності. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2020 |
Розташовується у зібраннях: | 71.33.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування в ресторанному господарстві (тези) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
158.pdf | 760.8 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.