Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2020
Название: Деякі особливості організації діяльності ресторанного бізнесу в Україні
Авторы: Багрій, Конон Леонідович
Ключевые слова: ресторанний бізнес
організація
розвиток
COVID-19
Дата публикации: 2021
Издатель: Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні : Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (23 квітня 2021р.). Херсон. С. 177-180.
Аннотация: Ресторанний бізнес є однією із найбільш значущих складових індустрії гостинності. Водночас, ресторанний бізнес, з одного боку, є одним із засобів високоліквідного використання капіталу, а з іншого - середовищем із високим ступенем конкурентності. У всьому цивілізованому світі він є одним із найбільш розповсюджених видів малого бізнесу, тому заклади та підприємства ведуть між собою постійну боротьбу за сегментацію ринку, за пошук нових та за утримання постійних споживачів їхньої продукції та послуг. Всі заклади та підприємства ресторанного бізнесу повинні мати високий рівень конкурентоспроможності.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/2020
Располагается в коллекциях:71.33.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування в ресторанному господарстві (тези)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
158.pdf760.8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.