Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1977
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Bagrii, Konon | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-02T05:58:24Z | - |
dc.date.available | 2024-04-02T05:58:24Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.other | УДК 657.36 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1977 | - |
dc.language.iso | en | uk_UK |
dc.publisher | Облік, аналіз, аудит та оподаткування: сучасна парадигма в умовах сталого розвитку : Матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції, присвячена 20-й річниці створення кафедри аудиту (10 грудня 2020р.). Київ. С. 22-25. | uk_UK |
dc.subject | restaurant business | uk_UK |
dc.subject | accounting | uk_UK |
dc.subject | inventoryaccounting | uk_UK |
dc.subject | stock | uk_UK |
dc.title | Features of Stock Accounting at Restaurant Business Enterprises in Conditions of Sustainable Development | uk_UK |
dc.type | Thesis | uk_UK |
Appears in Collections: | 06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства (тези) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.