Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1977
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБагрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon-
dc.date.accessioned2024-04-02T05:58:24Z-
dc.date.available2024-04-02T05:58:24Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.otherУДК 657.36-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1977-
dc.language.isoenuk_UK
dc.publisherОблік, аналіз, аудит та оподаткування: сучасна парадигма в умовах сталого розвитку : Матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції, присвячена 20-й річниці створення кафедри аудиту (10 грудня 2020р.). Київ. С. 22-25.uk_UK
dc.subjectrestaurant businessuk_UK
dc.subjectaccountinguk_UK
dc.subjectinventoryaccountinguk_UK
dc.subjectstockuk_UK
dc.titleFeatures of Stock Accounting at Restaurant Business Enterprises in Conditions of Sustainable Developmentuk_UK
dc.typeThesisuk_UK
Розташовується у зібраннях:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
153.pdfосновний текст92.91 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.