Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1977
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBagrii, Konon-
dc.date.accessioned2024-04-02T05:58:24Z-
dc.date.available2024-04-02T05:58:24Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.otherУДК 657.36-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1977-
dc.language.isoenuk_UK
dc.publisherОблік, аналіз, аудит та оподаткування: сучасна парадигма в умовах сталого розвитку : Матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції, присвячена 20-й річниці створення кафедри аудиту (10 грудня 2020р.). Київ. С. 22-25.uk_UK
dc.subjectrestaurant businessuk_UK
dc.subjectaccountinguk_UK
dc.subjectinventoryaccountinguk_UK
dc.subjectstockuk_UK
dc.titleFeatures of Stock Accounting at Restaurant Business Enterprises in Conditions of Sustainable Developmentuk_UK
dc.typeThesisuk_UK
Appears in Collections:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства (тези)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
153.pdf92.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.