Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1977Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Багрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon | - |
| dc.date.accessioned | 2024-04-02T05:58:24Z | - |
| dc.date.available | 2024-04-02T05:58:24Z | - |
| dc.date.issued | 2020 | - |
| dc.identifier.other | УДК 657.36 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1977 | - |
| dc.language.iso | en | uk_UK |
| dc.publisher | Облік, аналіз, аудит та оподаткування: сучасна парадигма в умовах сталого розвитку : Матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції, присвячена 20-й річниці створення кафедри аудиту (10 грудня 2020р.). Київ. С. 22-25. | uk_UK |
| dc.subject | restaurant business | uk_UK |
| dc.subject | accounting | uk_UK |
| dc.subject | inventoryaccounting | uk_UK |
| dc.subject | stock | uk_UK |
| dc.title | Features of Stock Accounting at Restaurant Business Enterprises in Conditions of Sustainable Development | uk_UK |
| dc.type | Thesis | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | 06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства (тези) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 153.pdf | основний текст | 92.91 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.