Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1977
Назва: Features of Stock Accounting at Restaurant Business Enterprises in Conditions of Sustainable Development
Автори: Bagrii, Konon
Теми: restaurant business
accounting
inventoryaccounting
stock
Дата публікації: 2020
Видавництво: Облік, аналіз, аудит та оподаткування: сучасна парадигма в умовах сталого розвитку : Матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції, присвячена 20-й річниці створення кафедри аудиту (10 грудня 2020р.). Київ. С. 22-25.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1977
Розташовується у зібраннях:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
153.pdf92.91 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.