Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1977| Название: | Features of Stock Accounting at Restaurant Business Enterprises in Conditions of Sustainable Development |
| Авторы: | Багрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon |
| Ключевые слова: | restaurant business accounting inventoryaccounting stock |
| Дата публикации: | 2020 |
| Издатель: | Облік, аналіз, аудит та оподаткування: сучасна парадигма в умовах сталого розвитку : Матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції, присвячена 20-й річниці створення кафедри аудиту (10 грудня 2020р.). Київ. С. 22-25. |
| URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1977 |
| Располагается в коллекциях: | 06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства (тези) |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 153.pdf | основний текст | 92.91 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.