Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1977
Название: Features of Stock Accounting at Restaurant Business Enterprises in Conditions of Sustainable Development
Авторы: Bagrii, Konon
Ключевые слова: restaurant business
accounting
inventoryaccounting
stock
Дата публикации: 2020
Издатель: Облік, аналіз, аудит та оподаткування: сучасна парадигма в умовах сталого розвитку : Матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції, присвячена 20-й річниці створення кафедри аудиту (10 грудня 2020р.). Київ. С. 22-25.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1977
Располагается в коллекциях:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства (тези)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
153.pdf92.91 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.