Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1976
Title: Деякі аспекти виробничого обліку на підприємствах ресторанного бізнесу
Authors: Багрій, Конон Леонідович
Keywords: виробничий облік
ресторанний бізнес
облікова інформація
аналіз
Issue Date: 2020
Publisher: Розвиток обліку, аудиту та оподаткування в умовах інноваційної трансформації соціально-економічних систем : Матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції (25 листопада 2020р.). Кропивницький. С. 28-30.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1976
Appears in Collections:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства (тези)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
152.pdf61.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.