Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1976| Title: | Деякі аспекти виробничого обліку на підприємствах ресторанного бізнесу |
| Authors: | Багрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon |
| Keywords: | виробничий облік ресторанний бізнес облікова інформація аналіз |
| Issue Date: | 2020 |
| Publisher: | Розвиток обліку, аудиту та оподаткування в умовах інноваційної трансформації соціально-економічних систем : Матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції (25 листопада 2020р.). Кропивницький. С. 28-30. |
| URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1976 |
| Appears in Collections: | 06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства (тези) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.