Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1976
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБагрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon-
dc.date.accessioned2024-04-02T05:51:59Z-
dc.date.available2024-04-02T05:51:59Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.otherУДК 657.1:657.6-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1976-
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherРозвиток обліку, аудиту та оподаткування в умовах інноваційної трансформації соціально-економічних систем : Матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції (25 листопада 2020р.). Кропивницький. С. 28-30.uk_UK
dc.subjectвиробничий облікuk_UK
dc.subjectресторанний бізнесuk_UK
dc.subjectоблікова інформаціяuk_UK
dc.subjectаналізuk_UK
dc.titleДеякі аспекти виробничого обліку на підприємствах ресторанного бізнесуuk_UK
dc.typeThesisuk_UK
Розташовується у зібраннях:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
152.pdfосновний текст61.41 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.