Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1976
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБагрій, Конон Леонідович-
dc.date.accessioned2024-04-02T05:51:59Z-
dc.date.available2024-04-02T05:51:59Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.otherУДК657.1:657.6-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1976-
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherРозвиток обліку, аудиту та оподаткування в умовах інноваційної трансформації соціально-економічних систем : Матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції (25 листопада 2020р.). Кропивницький. С. 28-30.uk_UK
dc.subjectвиробничий облікuk_UK
dc.subjectресторанний бізнесuk_UK
dc.subjectоблікова інформаціяuk_UK
dc.subjectаналізuk_UK
dc.titleДеякі аспекти виробничого обліку на підприємствах ресторанного бізнесуuk_UK
dc.typeThesisuk_UK
Appears in Collections:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства (тези)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
152.pdf61.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.