Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1976Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Багрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon | - |
| dc.date.accessioned | 2024-04-02T05:51:59Z | - |
| dc.date.available | 2024-04-02T05:51:59Z | - |
| dc.date.issued | 2020 | - |
| dc.identifier.other | УДК 657.1:657.6 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1976 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Розвиток обліку, аудиту та оподаткування в умовах інноваційної трансформації соціально-економічних систем : Матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції (25 листопада 2020р.). Кропивницький. С. 28-30. | uk_UK |
| dc.subject | виробничий облік | uk_UK |
| dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UK |
| dc.subject | облікова інформація | uk_UK |
| dc.subject | аналіз | uk_UK |
| dc.title | Деякі аспекти виробничого обліку на підприємствах ресторанного бізнесу | uk_UK |
| dc.type | Thesis | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | 06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства (тези) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 152.pdf | основний текст | 61.41 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.