Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1976
Назва: Деякі аспекти виробничого обліку на підприємствах ресторанного бізнесу
Автори: Багрій, Конон Леонідович
Теми: виробничий облік
ресторанний бізнес
облікова інформація
аналіз
Дата публікації: 2020
Видавництво: Розвиток обліку, аудиту та оподаткування в умовах інноваційної трансформації соціально-економічних систем : Матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції (25 листопада 2020р.). Кропивницький. С. 28-30.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1976
Розташовується у зібраннях:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
152.pdf61.41 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.