Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1976
Назва: | Деякі аспекти виробничого обліку на підприємствах ресторанного бізнесу |
Автори: | Багрій, Конон Леонідович |
Теми: | виробничий облік ресторанний бізнес облікова інформація аналіз |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Розвиток обліку, аудиту та оподаткування в умовах інноваційної трансформації соціально-економічних систем : Матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції (25 листопада 2020р.). Кропивницький. С. 28-30. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1976 |
Розташовується у зібраннях: | 06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства (тези) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
152.pdf | 61.41 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.