Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1976| Назва: | Деякі аспекти виробничого обліку на підприємствах ресторанного бізнесу |
| Автори: | Багрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon |
| Теми: | виробничий облік ресторанний бізнес облікова інформація аналіз |
| Дата публікації: | 2020 |
| Видавництво: | Розвиток обліку, аудиту та оподаткування в умовах інноваційної трансформації соціально-економічних систем : Матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції (25 листопада 2020р.). Кропивницький. С. 28-30. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1976 |
| Розташовується у зібраннях: | 06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства (тези) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 152.pdf | основний текст | 61.41 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.