Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1976
Название: Деякі аспекти виробничого обліку на підприємствах ресторанного бізнесу
Авторы: Багрій, Конон Леонідович
Ключевые слова: виробничий облік
ресторанний бізнес
облікова інформація
аналіз
Дата публикации: 2020
Издатель: Розвиток обліку, аудиту та оподаткування в умовах інноваційної трансформації соціально-економічних систем : Матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції (25 листопада 2020р.). Кропивницький. С. 28-30.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1976
Располагается в коллекциях:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства (тези)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
152.pdf61.41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.