Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1976
Название: | Деякі аспекти виробничого обліку на підприємствах ресторанного бізнесу |
Авторы: | Багрій, Конон Леонідович |
Ключевые слова: | виробничий облік ресторанний бізнес облікова інформація аналіз |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Розвиток обліку, аудиту та оподаткування в умовах інноваційної трансформації соціально-економічних систем : Матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції (25 листопада 2020р.). Кропивницький. С. 28-30. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1976 |
Располагается в коллекциях: | 06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства (тези) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
152.pdf | 61.41 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.