Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1974Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Багрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon | - |
| dc.contributor.author | Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina | - |
| dc.date.accessioned | 2024-04-02T05:40:37Z | - |
| dc.date.available | 2024-04-02T05:40:37Z | - |
| dc.date.issued | 2022 | - |
| dc.identifier.other | УДК 640.43:658 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1974 | - |
| dc.description.abstract | На сьогодні в умовах пандемії Covid-19 для збереження бізнесу на перший план виносяться питання здійснення трансформацій у діяльності підприємств ресторанного бізнесу, розробка та впровадження інноваційних рішень, які допоможуть закладам ресторанного бізнесу вийти з кризового стану, бути готовими до змін, впевнено працювати та розвиватися. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | ІІІ Міжнародний науковий симпозіум. Збірник матеріалів. (26-29 січня 2022 р.). Львів-Славське. С. 125-129. | uk_UK |
| dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UK |
| dc.subject | пандемія | uk_UK |
| dc.subject | інфляція | uk_UK |
| dc.subject | ремаркетинг | uk_UK |
| dc.title | Перспективи розвитку ресторанного бізнесу України в умовах пандемії COVID-19 | uk_UK |
| dc.type | Thesis | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | 71.33.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування в ресторанному господарстві (тези) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 145 71.33.75.pdf | основний текст | 418.13 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.