Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1974
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБагрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon-
dc.contributor.authorПаламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina-
dc.date.accessioned2024-04-02T05:40:37Z-
dc.date.available2024-04-02T05:40:37Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.otherУДК 640.43:658-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1974-
dc.description.abstractНа сьогодні в умовах пандемії Covid-19 для збереження бізнесу на перший план виносяться питання здійснення трансформацій у діяльності підприємств ресторанного бізнесу, розробка та впровадження інноваційних рішень, які допоможуть закладам ресторанного бізнесу вийти з кризового стану, бути готовими до змін, впевнено працювати та розвиватися.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherІІІ Міжнародний науковий симпозіум. Збірник матеріалів. (26-29 січня 2022 р.). Львів-Славське. С. 125-129.uk_UK
dc.subjectресторанний бізнесuk_UK
dc.subjectпандеміяuk_UK
dc.subjectінфляціяuk_UK
dc.subjectремаркетингuk_UK
dc.titleПерспективи розвитку ресторанного бізнесу України в умовах пандемії COVID-19uk_UK
dc.typeThesisuk_UK
Розташовується у зібраннях:71.33.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування в ресторанному господарстві (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
145 71.33.75.pdfосновний текст418.13 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.