Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1974| Назва: | Перспективи розвитку ресторанного бізнесу України в умовах пандемії COVID-19 |
| Автори: | Багрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina |
| Теми: | ресторанний бізнес пандемія інфляція ремаркетинг |
| Дата публікації: | 2022 |
| Видавництво: | ІІІ Міжнародний науковий симпозіум. Збірник матеріалів. (26-29 січня 2022 р.). Львів-Славське. С. 125-129. |
| Короткий огляд (реферат): | На сьогодні в умовах пандемії Covid-19 для збереження бізнесу на перший план виносяться питання здійснення трансформацій у діяльності підприємств ресторанного бізнесу, розробка та впровадження інноваційних рішень, які допоможуть закладам ресторанного бізнесу вийти з кризового стану, бути готовими до змін, впевнено працювати та розвиватися. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1974 |
| Розташовується у зібраннях: | 71.33.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування в ресторанному господарстві (тези) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 145 71.33.75.pdf | основний текст | 418.13 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.