Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1974
Назва: Перспективи розвитку ресторанного бізнесу України в умовах пандемії COVID-19
Автори: Багрій, Конон Леонідович
Паламарек, Каріна Вікторівна
Теми: ресторанний бізнес
пандемія
інфляція
ремаркетинг
Дата публікації: 2022
Видавництво: ІІІ Міжнародний науковий симпозіум. Збірник матеріалів. (26-29 січня 2022 р.). Львів-Слпавське. С. 125-129.
Короткий огляд (реферат): На сьогодні в умовах пандемії Covid-19 для збереження бізнесу на перший план виносяться питання здійснення трансформацій у діяльності підприємств ресторанного бізнесу, розробка та впровадження інноваційних рішень, які допоможуть закладам ресторанного бізнесу вийти з кризового стану, бути готовими до змін, впевнено працювати та розвиватися.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1974
Розташовується у зібраннях:71.33.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування в ресторанному господарстві (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
145 71.33.75.pdf418.13 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.