Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1974
Назва: | Перспективи розвитку ресторанного бізнесу України в умовах пандемії COVID-19 |
Автори: | Багрій, Конон Леонідович Паламарек, Каріна Вікторівна |
Теми: | ресторанний бізнес пандемія інфляція ремаркетинг |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | ІІІ Міжнародний науковий симпозіум. Збірник матеріалів. (26-29 січня 2022 р.). Львів-Слпавське. С. 125-129. |
Короткий огляд (реферат): | На сьогодні в умовах пандемії Covid-19 для збереження бізнесу на перший план виносяться питання здійснення трансформацій у діяльності підприємств ресторанного бізнесу, розробка та впровадження інноваційних рішень, які допоможуть закладам ресторанного бізнесу вийти з кризового стану, бути готовими до змін, впевнено працювати та розвиватися. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1974 |
Розташовується у зібраннях: | 71.33.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування в ресторанному господарстві (тези) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
145 71.33.75.pdf | 418.13 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.