Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1974
Название: Перспективи розвитку ресторанного бізнесу України в умовах пандемії COVID-19
Авторы: Багрій, Конон Леонідович
Паламарек, Каріна Вікторівна
Ключевые слова: ресторанний бізнес
пандемія
інфляція
ремаркетинг
Дата публикации: 2022
Издатель: ІІІ Міжнародний науковий симпозіум. Збірник матеріалів. (26-29 січня 2022 р.). Львів-Слпавське. С. 125-129.
Аннотация: На сьогодні в умовах пандемії Covid-19 для збереження бізнесу на перший план виносяться питання здійснення трансформацій у діяльності підприємств ресторанного бізнесу, розробка та впровадження інноваційних рішень, які допоможуть закладам ресторанного бізнесу вийти з кризового стану, бути готовими до змін, впевнено працювати та розвиватися.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1974
Располагается в коллекциях:71.33.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування в ресторанному господарстві (тези)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
145 71.33.75.pdf418.13 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.