Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1974
Название: | Перспективи розвитку ресторанного бізнесу України в умовах пандемії COVID-19 |
Авторы: | Багрій, Конон Леонідович Паламарек, Каріна Вікторівна |
Ключевые слова: | ресторанний бізнес пандемія інфляція ремаркетинг |
Дата публикации: | 2022 |
Издатель: | ІІІ Міжнародний науковий симпозіум. Збірник матеріалів. (26-29 січня 2022 р.). Львів-Слпавське. С. 125-129. |
Аннотация: | На сьогодні в умовах пандемії Covid-19 для збереження бізнесу на перший план виносяться питання здійснення трансформацій у діяльності підприємств ресторанного бізнесу, розробка та впровадження інноваційних рішень, які допоможуть закладам ресторанного бізнесу вийти з кризового стану, бути готовими до змін, впевнено працювати та розвиватися. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1974 |
Располагается в коллекциях: | 71.33.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування в ресторанному господарстві (тези) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
145 71.33.75.pdf | 418.13 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.