Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1963
Назва: Theoretical Description of Sotolone Electrochemical Determination in Wine in Basic Media over an Undoped Conducting Polymer
Автори: Tkach, Volodymyr
Kushnir, Marta
Kopiika, Vira
Luganska, Olga
Omelyanchyk, Lyudmyla
Kormosh, Zholt
Kucher, Mykhailo
Garcia, Jarem
Palamarek, Karina
Bagrii, Konon
Vitriak, Oksana
Medvedeva, Anzhelika
Oliveira, Silvio
Yagodynets, Petro
Niyazov, Laziz
Musayeva, Dilfuza
Samadov, Bakhodirjon
Payentko, Viktoriia
Demianenko, Eugeny
Paiva Martins, Jose Inacio Ferrao
Vaz dos Reis, Lucinda
Karputina, Margaryta
Khargelia, Dariia
Nazymok, Yevgeniya
Ivanushko, Yana
Palytsia, Yulia
Теми: sotolone
conducting polymers
electrochemical sensors
oscillatory behavior
stable steady-state
Дата публікації: 2023
Видавництво: Biointerface Research in Applied Chemistry, 2023, Open-Access Journal (ISSN: 2069-5837), 13(5), 470
Бібліографічний опис: https://doi.org/10.33263/BRIAC135.470
Короткий огляд (реферат): The electrochemical determination of sotolone in basic media over an undoped conducting polymer has been described for the first time. The alkaline hydrolysis, breaking the furanonic ring, leads to the appearance of an acid ion, entering the pol ymer matrix as a dopant. The stability analysis of the system, made by the development and investigation of the correspondent mathematical model, shows that the sotolon electrochemical determination is made efficiently. As for the oscillatory behavior, it may also be caused by the cyclic effect of chemical and electrochemical stages on the double electric layer capacitance and impedance.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1963
ISSN: 2069-5837
Розташовується у зібраннях:65.49.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
116 65.49.03 УДК 663.2.014.019+++++++++++.pdf213.3 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.