Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1962
Назва: The theoretical description for hydroxyquinol and sesamol CoO(OH)-assisted electrochemical determination in tahini halva
Автори: Tkach, Volodymyr
Kushnir, Marta
Oliveira, Silvio
Raul Garcia, Jarem
Ivanushko, Yana
Vitriak, Oksana
Gnitsevych, Viktoriia
Yagodynets, Petro
Kormosh, Zholt
Kucher, Mykhailo
Luganska, Olga
Paiva Martins, Jose Inacio Ferrao
Palamarek, Karina
Bagrii, Konon
Morozova, Tetiana
Теми: electrochemical determination
electroanalytical process
analysis
halva
Дата публікації: 2022
Видавництво: Global Summit on Advanced Materials & Sustainable Energy (G-AMSE22). October 03-04, 2022. Van, Turkey. pp. 151-152.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1962
Розташовується у зібраннях:65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
128 65.35.03.pdf326 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.