Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1962
Назва: | The theoretical description for hydroxyquinol and sesamol CoO(OH)-assisted electrochemical determination in tahini halva |
Автори: | Tkach, Volodymyr Kushnir, Marta Oliveira, Silvio Raul Garcia, Jarem Ivanushko, Yana Vitriak, Oksana Gnitsevych, Viktoriia Yagodynets, Petro Kormosh, Zholt Kucher, Mykhailo Luganska, Olga Paiva Martins, Jose Inacio Ferrao Palamarek, Karina Bagrii, Konon Morozova, Tetiana |
Теми: | electrochemical determination electroanalytical process analysis halva |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Global Summit on Advanced Materials & Sustainable Energy (G-AMSE22). October 03-04, 2022. Van, Turkey. pp. 151-152. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1962 |
Розташовується у зібраннях: | 65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів (тези) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
128 65.35.03.pdf | 326 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.