Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1962
Назва: The theoretical description for hydroxyquinol and sesamol CoO(OH)-assisted electrochemical determination in tahini halva
Автори: Tkach, Volodymyr
Kushnir, Marta
De Oliveira, Silvio / De Oliveira, Sílvio
Raul Garcia, Jarem
Ivanushko, Yana
Vitriak, Oksana
Gnitsevych, Viktoriia
Yagodynets, Petro
Kormosh, Zholt
Kucher, Mykhailo
Luganska, Olga
Martins, José Inácio Ferrão da Paiva / Martins, Jose Inacio Ferrao da Paiva
Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina
Багрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon
Morozova, Tetiana
Теми: electrochemical determination
electroanalytical process
analysis
halva
Дата публікації: 2022
Видавництво: Global Summit on Advanced Materials & Sustainable Energy (G-AMSE22). October 03-04, 2022. Van, Turkey. pp. 151-152.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1962
Розташовується у зібраннях:65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів (тези)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
128 65.35.03.pdfосновний текст326 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.