Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1962
Назва: | The theoretical description for hydroxyquinol and sesamol CoO(OH)-assisted electrochemical determination in tahini halva |
Автори: | Tkach, Volodymyr Kushnir, Marta De Oliveira, Silvio / De Oliveira, Sílvio Raul Garcia, Jarem Ivanushko, Yana Vitriak, Oksana Gnitsevych, Viktoriia Yagodynets, Petro Kormosh, Zholt Kucher, Mykhailo Luganska, Olga Martins, José Inácio Ferrão da Paiva / Martins, Jose Inacio Ferrao da Paiva Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina Багрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon Morozova, Tetiana |
Теми: | electrochemical determination electroanalytical process analysis halva |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Global Summit on Advanced Materials & Sustainable Energy (G-AMSE22). October 03-04, 2022. Van, Turkey. pp. 151-152. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1962 |
Розташовується у зібраннях: | 65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів (тези) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
128 65.35.03.pdf | основний текст | 326 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.