71.33.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування в ресторанному господарстві (тези) Домівка зібрання Перегляд статистики

Logo

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 5 з 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Кризові явища та їх вплив на функціонування сфери гостинностіПаламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina
2023Перспективи розвитку ресторанного бізнесу: післявоєнне відновленняПаламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina
2021Development of a systematic approach by switching restaurant business models during the COVID-19 pandemicБагрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon; Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina; Bogavac, Mllanka
2021Деякі особливості організації діяльності ресторанного бізнесу в УкраїніБагрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon
2022Перспективи розвитку ресторанного бізнесу України в умовах пандемії COVID-19Багрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon; Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 5 з 5