71.33.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування в ресторанному господарстві (тези) Домівка зібрання Перегляд статистики

Logo

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 3 з 3
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Development of a systematic approach by switching restaurant business models during the COVID-19 pandemicBagrii, Konon; Palamarek, Karina; Bogavac, Mllanka
2021Деякі особливості організації діяльності ресторанного бізнесу в УкраїніБагрій, Конон Леонідович
2022Перспективи розвитку ресторанного бізнесу України в умовах пандемії COVID-19Багрій, Конон Леонідович; Паламарек, Каріна Вікторівна
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 3 з 3