71.33.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування в ресторанному господарстві (тези)
Collection home page
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Кризові явища та їх вплив на функціонування сфери гостинності | Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina |
2023 | Перспективи розвитку ресторанного бізнесу: післявоєнне відновлення | Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina |
2021 | Development of a systematic approach by switching restaurant business models during the COVID-19 pandemic | Багрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon; Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina; Bogavac, Mllanka |
2021 | Деякі особливості організації діяльності ресторанного бізнесу в Україні | Багрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon |
2022 | Перспективи розвитку ресторанного бізнесу України в умовах пандемії COVID-19 | Багрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon; Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 5 of 5