71.33.75 Економіка, організація, управління, планування та прогнозування в ресторанному господарстві (тези) Collection home page

Logo

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Кризові явища та їх вплив на функціонування сфери гостинностіПаламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina
2023Перспективи розвитку ресторанного бізнесу: післявоєнне відновленняПаламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina
2021Development of a systematic approach by switching restaurant business models during the COVID-19 pandemicБагрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon; Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina; Bogavac, Mllanka
2021Деякі особливості організації діяльності ресторанного бізнесу в УкраїніБагрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon
2022Перспективи розвитку ресторанного бізнесу України в умовах пандемії COVID-19Багрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon; Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 5 of 5