Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1958
Назва: The theoretical description for CoO(OH)-assisted salicylic acid derivatives determination in beer
Автори: Tkach, Volodymyr
Morozova, Tetiana
Kushnir, Marta
Prymachenko, Serhii
Oliveira, Silvio
Yuzkova, Valentyna
Nazymok, Yevgeniya
Banul, Bohdana
Honchar, Tetiana
Garcia, Jarem
Nikitchenko, Liliya
Yagodynets, Petro
Kormosh, Zholt
Palamarek, Karina
Chychun, Valentyna
Bagrii, Konon
Paiva Martins, Jose Inacio Ferrao
Khmeliar, Inesa
Kushnir, Lesya
Sabadyshyn, Rostyslav
Lysytsia, Dmytro
Sharipova, Riboba
Musayeva, Dilfuza
Lavrik, Ruslan
Moroz, Valerii
Hrabovska, Olena
Tkachenko, Lyubov
Khargelia, Dariia
Karputina, Margaryta
Grekova, Alla
Burdinina, Yanina
Теми: salicylic acid
conducting polymer
cobalt (III) oxyhydroxide
electrochemical sensor
stable steady-state
Дата публікації: 2023
Видавництво: Biointerface Research in Applied Chemistry, 2023, Open-Access Journal (ISSN: 2069-5837), 13(6), 584
Бібліографічний опис: https://doi.org/10.33263/BRIAC13X.000
Короткий огляд (реферат): In this work, the possibility of the electrochemical determination of salicylic acid on conducting polymer – CoO(OH) composite has been evaluated. The electrooxidation mechanism includes the gradual phenolization of the aromatic ring carbon atoms 3 and(or) 5 with further electrooxidation to the correspondent quinone. The analysis of the correspondent mathematical model by means of linear stability theory and bifurcation analysis confirms the conducting polymer composite efficiency in salicylic acid determination in wide concentration range. On the other hand, the oscillatory behavior in this system is possible, but its realization and feature strongly depends on analyte nature and background electrolyte composition.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1958
ISSN: 2069-5837
Розташовується у зібраннях:65.43.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини і продуктів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
117 65.43.03 УДК 663.4.014.019+++++++++++.pdf364.03 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.