Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1958
Название: | The theoretical description for CoO(OH)-assisted salicylic acid derivatives determination in beer |
Авторы: | Tkach, Volodymyr Morozova, Tetiana Kushnir, Marta Prymachenko, Serhii Oliveira, Silvio Yuzkova, Valentyna Nazymok, Yevgeniya Banul, Bohdana Honchar, Tetiana Garcia, Jarem Nikitchenko, Liliya Yagodynets, Petro Kormosh, Zholt Palamarek, Karina Chychun, Valentyna Bagrii, Konon Paiva Martins, Jose Inacio Ferrao Khmeliar, Inesa Kushnir, Lesya Sabadyshyn, Rostyslav Lysytsia, Dmytro Sharipova, Riboba Musayeva, Dilfuza Lavrik, Ruslan Moroz, Valerii Hrabovska, Olena Tkachenko, Lyubov Khargelia, Dariia Karputina, Margaryta Grekova, Alla Burdinina, Yanina |
Ключевые слова: | salicylic acid conducting polymer cobalt (III) oxyhydroxide electrochemical sensor stable steady-state |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Biointerface Research in Applied Chemistry, 2023, Open-Access Journal (ISSN: 2069-5837), 13(6), 584 |
Библиографическое описание: | https://doi.org/10.33263/BRIAC13X.000 |
Аннотация: | In this work, the possibility of the electrochemical determination of salicylic acid on conducting polymer – CoO(OH) composite has been evaluated. The electrooxidation mechanism includes the gradual phenolization of the aromatic ring carbon atoms 3 and(or) 5 with further electrooxidation to the correspondent quinone. The analysis of the correspondent mathematical model by means of linear stability theory and bifurcation analysis confirms the conducting polymer composite efficiency in salicylic acid determination in wide concentration range. On the other hand, the oscillatory behavior in this system is possible, but its realization and feature strongly depends on analyte nature and background electrolyte composition. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1958 |
ISSN: | 2069-5837 |
Располагается в коллекциях: | 65.43.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини і продуктів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
117 65.43.03 УДК 663.4.014.019+++++++++++.pdf | 364.03 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.