65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів (тези)
Домівка зібрання
Перегляд статистики
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 3 з 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Технологія бісквітних напівфабрикатів подовженого терміну зберігання | Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович |
2023 | Інноваційні борошняні суміші для кондитерських виробів | Кравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна |
2022 | The theoretical description for hydroxyquinol and sesamol CoO(OH)-assisted electrochemical determination in tahini halva | Tkach, Volodymyr; Kushnir, Marta; Oliveira, Silvio; Raul Garcia, Jarem; Ivanushko, Yana; Vitriak, Oksana; Gnitsevych, Viktoriia; Yagodynets, Petro; Kormosh, Zholt; Kucher, Mykhailo; Luganska, Olga; Paiva Martins, Jose Inacio Ferrao; Palamarek, Karina; Bagrii, Konon; Morozova, Tetiana |
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 3 з 3