65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів (тези) Домівка зібрання Перегляд статистики

Logo

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 3 з 3
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Технологія бісквітних напівфабрикатів подовженого терміну зберіганняРомановська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович
2023Інноваційні борошняні суміші для кондитерських виробівКравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна
2022The theoretical description for hydroxyquinol and sesamol CoO(OH)-assisted electrochemical determination in tahini halvaTkach, Volodymyr; Kushnir, Marta; Oliveira, Silvio; Raul Garcia, Jarem; Ivanushko, Yana; Vitriak, Oksana; Gnitsevych, Viktoriia; Yagodynets, Petro; Kormosh, Zholt; Kucher, Mykhailo; Luganska, Olga; Paiva Martins, Jose Inacio Ferrao; Palamarek, Karina; Bagrii, Konon; Morozova, Tetiana
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 3 з 3