65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів (тези)
Главная страница коллекции
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 3 of 3
Дата публикации | Название | Автор(ы) |
2020 | Технологія бісквітних напівфабрикатів подовженого терміну зберігання | Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович |
2023 | Інноваційні борошняні суміші для кондитерських виробів | Кравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна |
2022 | The theoretical description for hydroxyquinol and sesamol CoO(OH)-assisted electrochemical determination in tahini halva | Tkach, Volodymyr; Kushnir, Marta; Oliveira, Silvio; Raul Garcia, Jarem; Ivanushko, Yana; Vitriak, Oksana; Gnitsevych, Viktoriia; Yagodynets, Petro; Kormosh, Zholt; Kucher, Mykhailo; Luganska, Olga; Paiva Martins, Jose Inacio Ferrao; Palamarek, Karina; Bagrii, Konon; Morozova, Tetiana |
Collection's Items (Sorted by Даты сохранения in по убыванию order): 1 to 3 of 3