65.35.03 Склад, характеристики й методи дослідження сировини та продуктів (тези) Домівка зібрання Перегляд статистики

Logo

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 5 з 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Новітні технології панкейків з амарантовим борошном та порошком обліпихиПаламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina
2023The Theoretical Description for Nicotin and Nornicotin CoO(OH)-assisted Electrochemical DeterminationTkach, Volodymyr; Kushnir, Marta; Pochenchuk, Galyna; De Oliveira, Silvio / De Oliveira, Sílvio; Lystvan, Vitalii; Da Silva, Adriano; Akınay, Yüksel; Karakoyun, Necdet; Yagodynets, Petro; Kormosh, Zholt; Ivanushko, Yana; Martins, José Inácio Ferrão da Paiva / Martins, Jose Inacio Ferrao da Paiva; Garcia, Jarem; Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina; Чичун, Валентина Андріївна / Chychun, Valentyna; Вдовічена, Ольга Геннадіївна / Vdovichena, Olha; Вдовічен, Анатолій Анатолійович / Vdovichen, Anatolii
2020Технологія бісквітних напівфабрикатів подовженого терміну зберіганняРомановська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha; Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail
2023Інноваційні борошняні суміші для кондитерських виробівКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2022The theoretical description for hydroxyquinol and sesamol CoO(OH)-assisted electrochemical determination in tahini halvaTkach, Volodymyr; Kushnir, Marta; De Oliveira, Silvio / De Oliveira, Sílvio; Raul Garcia, Jarem; Ivanushko, Yana; Vitriak, Oksana; Gnitsevych, Viktoriia; Yagodynets, Petro; Kormosh, Zholt; Kucher, Mykhailo; Luganska, Olga; Martins, José Inácio Ferrão da Paiva / Martins, Jose Inacio Ferrao da Paiva; Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina; Багрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon; Morozova, Tetiana
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 5 з 5