71.35.13 Форми і методи обслуговування в готелях Домівка зібрання Перегляд статистики

Logo

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 5 з 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Використання теорії ігор для формування рекомендаційного механізму ресторанних послугБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2021-06Аналіз діяльності підприємств готельної індустрії в сучасних умовахГалаченко, Олександр Олександрович; Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana; Графська, Орислава Іванівна; Попадинець, Назарій Миколайович; Білошкурська, Наталія Володимирівна
2019-09Вплив тенденцій розвитку міжнародного туризму на функціонування вітчизняної туристичної індустріїНезвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
2020-10Готельно-ресторанне господарство як основна складова частина сфери туризму та її вплив на соціально-економічний розвиток УкраїниНезвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana; Язіна, Вікторія Анатоліївна
2021-01Соціальні мережі як каталізатор розвитку та дистрибуції послуг закладів ресторанного господарстваНезвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana; Язіна, Вікторія Анатоліївна
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 5 з 5