71.35.13 Форми і методи обслуговування в готелях
Collection home page
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Використання теорії ігор для формування рекомендаційного механізму ресторанних послуг | Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana |
2021-06 | Аналіз діяльності підприємств готельної індустрії в сучасних умовах | Галаченко, Олександр Олександрович; Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana; Графська, Орислава Іванівна; Попадинець, Назарій Миколайович; Білошкурська, Наталія Володимирівна |
2019-09 | Вплив тенденцій розвитку міжнародного туризму на функціонування вітчизняної туристичної індустрії | Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana |
2020-10 | Готельно-ресторанне господарство як основна складова частина сфери туризму та її вплив на соціально-економічний розвиток України | Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana; Язіна, Вікторія Анатоліївна |
2021-01 | Соціальні мережі як каталізатор розвитку та дистрибуції послуг закладів ресторанного господарства | Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana; Язіна, Вікторія Анатоліївна |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 5 of 5