71.35.13 Форми і методи обслуговування в готелях Collection home page

Logo

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Використання теорії ігор для формування рекомендаційного механізму ресторанних послугБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2021-06Аналіз діяльності підприємств готельної індустрії в сучасних умовахГалаченко, Олександр Олександрович; Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana; Графська, Орислава Іванівна; Попадинець, Назарій Миколайович; Білошкурська, Наталія Володимирівна
2019-09Вплив тенденцій розвитку міжнародного туризму на функціонування вітчизняної туристичної індустріїНезвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
2020-10Готельно-ресторанне господарство як основна складова частина сфери туризму та її вплив на соціально-економічний розвиток УкраїниНезвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana; Язіна, Вікторія Анатоліївна
2021-01Соціальні мережі як каталізатор розвитку та дистрибуції послуг закладів ресторанного господарстваНезвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana; Язіна, Вікторія Анатоліївна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 5 of 5