Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1904
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Багрій, Конон Леонідович | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-27T10:42:18Z | - |
dc.date.available | 2024-03-27T10:42:18Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.other | УДК 657.1:640.43 | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1904 | - |
dc.description.abstract | Ресторанне господарство в Україні активно розвивається з року в рік. Зростає кількість суб'єктів галузі, з'являються нові напрямки ресторанного бізнесу. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Розвиток бухгалтерського обліку та оподаткування в Україні: теорія, практика та професійна етика : Матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет конференції (5-6 листопада 2020р.) Ірпінь. С. 195-198. | uk_UK |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UK |
dc.subject | облікові процеси | uk_UK |
dc.subject | методика | uk_UK |
dc.subject | бізнес | uk_UK |
dc.title | Особливості організації облікового процесу на підприємствах ресторанного господарства | uk_UK |
dc.type | Thesis | uk_UK |
Appears in Collections: | 06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства (тези) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.