Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1904
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБагрій, Конон Леонідович-
dc.date.accessioned2024-03-27T10:42:18Z-
dc.date.available2024-03-27T10:42:18Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.otherУДК 657.1:640.43-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1904-
dc.description.abstractРесторанне господарство в Україні активно розвивається з року в рік. Зростає кількість суб'єктів галузі, з'являються нові напрямки ресторанного бізнесу.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherРозвиток бухгалтерського обліку та оподаткування в Україні: теорія, практика та професійна етика : Матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет конференції (5-6 листопада 2020р.) Ірпінь. С. 195-198.uk_UK
dc.subjectресторанне господарствоuk_UK
dc.subjectоблікові процесиuk_UK
dc.subjectметодикаuk_UK
dc.subjectбізнесuk_UK
dc.titleОсобливості організації облікового процесу на підприємствах ресторанного господарстваuk_UK
dc.typeThesisuk_UK
Appears in Collections:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства (тези)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
150.pdf45.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.